Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter omsorg & hjälp

9 okt 2019

Trygghetsvandring i Björsäter

Var med och påverka tryggheten i kommunen! Följ med Åtvidabergs kommun och polisen på en trygghetsvandring i Björsäter den 15 oktober för att prata om trygghet och otrygghet i samhället.

4 okt 2019

Att duga som man är

Ungdomsenkäten Om mig har genomförts i länets grund- och gymnasieskolor sedan 2014. Resultat visar bland annat att knappt hälften av tonårstjejerna i länet känner att de duger. Bland killarna säger fyra av fem att de duger. Länets ungdom...

27 sep 2019

Digitala tjänster för alla

Regionbibliotek Östergötland genomför tillsammans med Motala-, Ödeshög- och Åtvidabergs kommun ett pilotprojekt som ska främja till att personal och brukare ska få större tillgång och kunskap om digitala tjänster.

26 sep 2019

Var med och påverka tryggheten i kommunen

Välkommen att följa med Åtvidabergs kommun och polisen på trygghetsvandring för att prata om trygghet och otrygghet. Vi vill veta vad du upplever främjar trygghet och skapar otrygghet. Vi vandrar i Åtvidaberg och Björsäter.

24 sep 2019

Stöd till föräldrar

Du som är förälder och har barn i åldern 3–12 år har nu möjligheten att träffa andra vuxna och prata om svårigheter i föräldrarollen. Vi träffas på torsdagar i Växthusets lokaler över vårdcentralen i Åtvidaberg.

29 aug 2019

Socialkontoret flyttar till nya lokaler

Måndagen den 2 september börjar socialkontoret sin flytt till nya lokaler på Ingatorpsvägen 4 i Åtvidaberg. Flytten pågår under hela veckan och vi hoppas du som besökare har överseende med att det kan vara lite rörigt under tiden. Besöks- o...