Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera. Om du tillåter alla kakor tillåter du även kakor som gör att webbplatsen fungerar bättre för dig som användare och kakor som gör att vi kan följa upp och förbättra webbplatsen. Du kan när du vill ändra vilka kakor du tillåter genom att klicka på "Hantera kakor" på sidan Kakor (cookies).
Meny 22-28 april.
Stekt salt sill med lingongrädde och kokt potatis.
Kokt lax med potatis, sås och sallad.
Pytt i panna med stekt ägg och sallad.
Köttbullar med potatis, grönsaker och gräddsås.
Kycklingklubba med ris, currysås och sallad.
Sejcrispie med kallsås, koktpotatis och grönsaker.
Kökets val.
Köttfärssoppa.
Ostkaka med vispgrädde och sylt.
Skinka- och blomkålsgratäng med kokt potatis.
Raggmunk med stekt rimmat fläsk och lingon.
Kökets pannbiff med mos och tillbehör.
Biff Stroganoff med kokt potatis och grönsaker.
Kladdkaka med vispgrädde.
Omelett med crabfish stuvning och grönsaker.
Panerad fisk med vitvinsås, kokt potatis och grönsaker.
Blåbärspaj med vaniljsås.
Prins Karls låda med stekt potatis.
Med reservation för ändringar.
Meny 29 april-5 maj.
Köttbullar med gräddsås, kokt potatis och grönsaker.
Fläskgryta med curry, ris/kokt potatis och grönsaker.
Löksoppa med pålägg och frukt.
Biff à la Lindström med gräddsås, kokt potatis och grönsaker.
Inlagd strömming med kall örtsås och kokt potatis.
Kokt fläskkorv med rotmos.
Baconlåda med ris/potatis.
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor.
Pannkakor med sylt och vispad grädde.
Mormors köttfärsrullader med kokt potatis.
Fiskgratäng med kokt potatis och grönsaker.
Grillad korv med bröd, potatismos och tillbehör.
Kycklingfilé med ädelostsås, stekt potatis och grönsaker.
Kanelstekta äpplen med vaniljgrädde.
Svamppaj med grönsallad och toppning.
Pepparrotskött med kokt potatis och grönsaker.
Pannacotta.
Ost- och skinkomelett med grönsallad.
Med reservation för ändringar.
Meny 6-12 maj.
Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor.
Kinagryta på kyckling med ris/potatis.
Ugnspannkaka med lingonsylt och sallad.
Fiskgratäng med hummersås och kokt potatis.
Lunch korv med pepparrotssås och potatis.
Pasta med ost- och skinksås och grönsaker.
Köttfärspaj med grönsallad och kall sås.
Potatis och purjolökssoppa.
Ostkaka med sylt och grädde.
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor.
Chili con carne med ris/potatis och grönsaker.
Skaldjurssoppa med aioli och grissini.
Dillkött med kokt potatis och grönsaker.
Bärpaj med glass.
Broccoli- och blomkålsgratäng med potatis.
Panerad vit fisk med varm dillsås, kokt potatis och grönsaker.
Mousse.
Mannagrynsgröt med frukt och pålägg.
Med reservation för ändringar.
Meny 13-19 maj.
Panerad schnitzel med brunsås, stekt potatis och ärtor.
Köttfärs tandoori med ris/potatis och grönsaker.
Bondomelett med sallad.
Strömmingslåda med potatismos och grönsaker.
Morotssoppa med pålägg och toppning.
Köttfärsruta med brunsås och kulpotatis och grönsaker.
Potatissallad med skinka och sallad.
Linssoppa.
Pannkakor med sylt och grädde.
Gratinerad falukorv med potatismos och grönsaker.
Potatisbullar med bacon, lingon och grönsaker.
Janssons frestelse med ägghalva.
Fläskstek med gräddsås, äppelmos, kokt potatis och grönsaker.
Äppelkaka med vaniljsås.
Skogssvampsomelett med prinskorv och sallad.
Portergryta med kokt potatis och grönsaker.
Mandariner med vispad grädde.
Stuvade makroner med köttbullar.
Med reservation för ändringar.
Meny 20-26 maj.
Stekt salt sill med lingongrädde och kokt potatis.
Korv stroganoff med ris/potatis och grönsaker.
Grön ärtsoppa med frukt och pålägg.
Fiskgratäng med dill, potatis och grönsaker.
Kycklingpytt i panna med ägg och rödbetor.
Rotmos med fläsklägg.
Stuvad blomkål med bacon och stekt potatis.
Spenatsoppa med ägghalva.
Ostkaka med sylt och grädde.
Mandelfisk med kokt potatis.
Höstgryta med svamp, lingon, kokt potatis och grönsaker.
Kökets val.
Stekt fläsk med löksås, potatis och grönsaker.
Morotskaka.
Rotfruktsgratäng med potatis.
Biff med gräddsås, potatis och grönsaker.
Tårta.
Bakad potatis med baguetteröra, kyckling och sallad.
Med reservation för ändringar.
Meny 27 maj-2 juni.
Köttbullar med sås, kokt potatis och grönsaker.
Kycklinggryta med bacon och potatis/bulgur.
Sparrissoppa med pålägg och frukt.
Stekt strömming med potatismos, lingonsylt och grönsaker.
Ugnspannkaka med lingonsylt och sallad.
Pasta med skinksås och grönsaker.
Mannagrynspudding med saftsås.
Ärtsoppa med fläsk.
Pannkakor med sylt och grädde.
Jansson med prinskorv.
Kålpudding med brunsås, kokt potatis och lingon.
Skinka och potatissallad med grönsallad.
Järpar med plommongräddsås, kokt potatis och grönsaker.
Savaräng med grädde.
Grillad korv med bröd, potatismos och tillbehör.
Panerad schnitzel med skysås, stekt potatis och grönsaker.
Jordgubbspaj med vaniljglass.
Laxpudding med skirat smör och gröna ärtor.
Med reservation för ändringar.
Meny 3-9 juni.
Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor.
Fläskgryta (gyros) med kokt potatis och grönsaker.
Ratatouille i ugn med potatismos.
Stekt falukorv med stuvad spenat och kokt potatis.
Morotssoppa med köttpålägg och frukt.
Fiskgratäng (curry) med kokt potatis och grönsaker.
Bondomelett med sallad.
Sill med ägghalva, gräddfil, färsk potatis, gräslök och sallad.
Bakelse.
Paj med broccoli, skinka, toppning och sallad.
Kalops med rödbetor, kokt potatis och grönsaker.
Hamburgare med bröd, stekt potatis och tillbehör.
Biff med svampsås, kokt potatis och grönsaker.
Chokladpudding med vispad grädde.
Pastagratäng med skinka, ädelostsås och sallad.
Fläskstek med gräddsås, äpplemos, grönsaker och kokt potatis.
Ananaspaj med glass.
Pytt i panna med ägg och rödbetor.
Med reservation för ändringar.
Meny 10-16 juni.
Panerad schnitzel med brunsås, stekt potatis och ärtor.
Spaghetti med köttfärssås och gröna ärtor.
Potatisbullar med bacon, lingonsylt och kokta grönsaker.
Bruna bönor med fläsk och kokt potatis.
Risgrynsgröt med mjölk, köttpålägg och frukt.
Lunch korv med potatismos och kokta grönsaker.
Stuvad sparris med köttbullar och potatis.
Linssoppa.
Pannkakor med sylt och vispad grädde.
Kassler med grönpepparsås, kokt potatis och grönsaker.
Viltgryta med kokt potatis och grönsaker.
Prinskorv med äggröra och kokta grönsaker.
Ugnstekt lax med hollandaisesås, kokt potatis och grönsaker.
Pannacotta med bär/bärsås.
Spenatpaj med blandsallad och kall sås.
Grekisk färsbiff med vitlök och örter, gräddsås, potatis och grönsaker.
Cheesecake.
Svampsoppa med pålägg.
Med reservation för ändringar.
Senast uppdaterad