Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera. Om du tillåter alla kakor tillåter du även kakor som gör att webbplatsen fungerar bättre för dig som användare och kakor som gör att vi kan följa upp och förbättra webbplatsen. Du kan när du vill ändra vilka kakor du tillåter genom att klicka på "Hantera kakor" på sidan Kakor (cookies).
Meny 25 november-1 december.
Köttfärs Tandoori med ris/potatis och grönsaker.
Ugnspannkaka med lingonsylt och sallad.
Strömmingslåda med potatismos och grönsaker.
Morotssoppa med köttpålägg och frukt.
Köttfärsruta med brunsås, kulpotatis och grönsaker.
Champinjoncrepes med sallad.
Ärtsoppa med fläsk. Pannkakor.
Pannkakor med sylt och grädde.
Gratinerad falukorv med potatismos och kokta grönsaker.
Kycklinggryta med curry, kokt potatis och grönsaker.
Janssons frestelse med ägghalva och sallad.
Fläskstek med gräddsås, kokt potatis, och grönsaker.
Äppelkaka med vaniljsås.
Skogssvampsomelett med prinskorv och sallad.
Portergryta med kokt potatis och grönsaker.
Mjuk pepparkaka med lingon.
Stuvade morötter med köttbullar och potatis.
Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor.
Med reservation för ändringar.
Meny 2-8 december.
Korv stroganoff med ris/potatis och grönsaker.
Grön ärtsoppa med frukt och pålägg.
Fiskgratäng med dill, potatis och grönsaker.
Kycklingpytt i panna med ägg och rödbetor.
Rotmos med fläsklägg.
Stuvad blomkål med bacon och stekt potatis.
Spenatsoppa med ägghalva och ostkaka med sylt och grädde.
Mandelfisk med kokt potatis.
Höstgryta med svamp, lingon, kokt potatis och grönsaker.
Kökets val.
Stekt fläsk med löksås, potatis och grönsaker.
Morotskaka (med saffran).
Rotfruktsgratäng med potatis.
Biff med gräddsås, potatis och grönsaker.
Toscapäron med glass.
Bakad potatis med skagenröra och sallad.
Stekt salt sill med lingongrädde och kokt potatis.
Med reservation för ändringar.
Meny 9-15 december.
Kycklinggryta med paprika potatis/bulgur.
Varm smörgåstårta med sallad.
Stekt strömming med potatismos, lingonsylt och grönsaker.
Ugnspannkaka med lingonsylt och sallad.
Pasta med skinksås och grönsaker.
Mannagrynspudding med saftsås.
Pumpasoppa med rostade kikärtor. Pannkakor med sylt och grädde.
Jansson med prinskorv.
Kålpudding med brunsås, kokt potatis och lingon.
Bacongratäng med potatis och sallad.
Järpar med plommongräddsås, kokt potatis och grönsaker.
Savaräng med grädde.
Grillad korv med bröd, potatismos och tillbehör.
Panerad schnitzel med skysås, stekt potatis och grönsaker.
Jordgubbspaj med vaniljglass.
Laxpudding med skirat smör och gröna ärtor.
Köttbullar med sås, kokt potatis och grönsaker.
Med reservation för ändringar.
Meny 18-24 november.
Kinagryta på kyckling med ris/potatis och rivna morötter.
Ugnspannkaka med lingonsylt och sallad.
Fiskgratäng med hummersås och kokt potatis.
Lunchkorv med potatismos och grönsaker.
Pasta med skinksås och grönsaker.
Köttfärspaj med grönsallad och kall sås.
Potatis- och purjolökssoppa.
Ostkaka med sylt och grädde.
Gräddstuvad pyttipanna med stekt ägg och rödbetor.
Chili con carne med ris/potatis och grönsaker.
Skaldjurssoppa med aioli och grissini.
Dillkött med kokt potatis och grönsaker.
Bär paj med glass.
Broccoli och blomkålsgratäng med potatis.
Panerad vit fisk med varm dillsås, kokt potatis och grönsaker.
Mousse.
Mannagrynsgröt med frukt och pålägg.
Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor.
Med reservation för ändringar.
Senast uppdaterad