- Akut hjälp och krisstöd
- Trygg och säker
- Ekonomi, stöd och rådgivning
- Familj, barn och ungdom
- Äldre
- Funktionsnedsättning
- Frivilliga uppdrag i kommunen
- Borgerlig vigsel
- Dödsfall och begravning
- Nyanländ i kommunen
- Sjukvård och tandvård
- Transport och besök
- Psykisk ohälsa
- Missbruk och beroende
- Folkhälsoarbete
- Överklaga beslut
- Synpunkter och klagomål

Matsedel för särskilt boende
Vecka 16
Meny 14-20 april.
Måndag
Lunch
Spaghetti med köttfärssås och gröna ärtor.
Middag
Potatisbullar med bacon, lingonsylt och kokta grönsaker.
Tisdag
Lunch
Stekt fläsk med löksås, potatis och grönsaker.
Middag
Risgrynsgröt med mjölk, köttpålägg och frukt.
Onsdag
Lunch
Lunchkorv med potatismos och kokta grönsaker.
Middag
Köttbullar med stuvade makaroner.
Torsdag
Lunch
Linssoppa, pannkakor med sylt och vispad grädde.
Middag
Kassler med grönpepparsås, kokt potatis och grönsaker.
Fredag
Lunch
Viltgryta med kokt potatis och grönsaker.
Dessert
Maches banan.
Middag
Prinskorv med äggröra och kokta grönsaker.
Lördag
Lunch
Påskbuffé.
Dessert
Pannacotta med bär/bärsås.
Middag
Spenatpaj med blandsallad och skagenröra.
Söndag
Lunch
Grekisk färsbiff, gräddsås, potatis och grönsaker.
Dessert
Glass med fruktcocktail.
Middag
Grön sparris och potatissoppa med pålägg.
Veckans lunchalternativ
Panerad schnitzel med brunsås, stekt potatis och ärtor.
Med reservation för ändringar.
Vecka 17
Meny 21-27 april.
Måndag
Lunch
Kycklingfilé med dragonsås, stekt potatis och grönsaker.
Dessert
Mintpäron.
Middag
Stekt falukorv med potatismos och grönsaker.
Tisdag
Lunch
Flygande Jakob med ris/potatis.
Middag
Ängamatsoppa, köttpålägg och frukt.
Onsdag
Lunch
Sejcrispie med kall sås, koktpotatis och grönsaker.
Middag
Kökets val.
Torsdag
Lunch
Köttsoppa, ostkaka med sylt och grädde.
Middag
Skinka och blomkålsgratäng med kokt potatis.
Fredag
Lunch
Raggmunk med fläsk, lingonsylt och sallad.
Middag
Gubbröra, serveras med potatis och ärtor.
Lördag
Lunch
Biff Stroganoff med potatis och grönsaker.
Dessert
Kladdkaka med grädde.
Middag
Omelett med crabfish-stuvning och grönsaker.
Söndag
Lunch
Panerad torsk med vitvinssås, kokt potatis och grönsaker.
Dessert
Blåbärspaj med vaniljsås.
Middag
Prins Karls låda med stekt potatis.
Veckans lunchalternativ
Stekt salt sill med löksås och kokt potatis.
Med reservation för ändringar.
Vecka 18
28 april-3 maj.
Måndag
Lunch
Kycklingfilé med dragonsås, stekt potatis och grönsaker.
Dessert
Mintpäron.
Middag
Stekt falukorv med potatismos och grönsaker.
Tisdag
Lunch
Raggmunk med fläsk, lingonsylt och sallad.
Middag
Ängamatsoppa, köttpålägg och frukt.
Onsdag
Lunch
Sejcrispie med kall sås, koktpotatis och grönsaker.
Middag
Kökets val.
Torsdag
Lunch
Köttsoppa, ostkaka med sylt och grädde.
Middag
Skinka och blomkålsgratäng med kokt potatis.
Fredag
Lunch
Flygande Jakob med ris/potatis.
Middag
Gubbröra serveras med potatis och ärtor.
Lördag
Lunch
Biff Stroganoff med potatis och grönsaker.
Dessert
Kladdkaka med grädde.
Middag
Omelett med crabfishstuvning och grönsaker.
Söndag
Lunch
Panerad torsk med vitvinssås, kokt potatis och grönsaker.
Dessert
Blåbärspaj med vaniljsås.
Middag
Prins Karls låda med stekt potatis.
Veckans lunchalternativ
Stekt salt sill med löksås och kokt potatis.
Med reservation för ändringar.
Vecka 19
Meny 5-11 maj.
Måndag
Lunch
Kinagryta på kyckling med ris/potatis och rivna morötter.
Middag
Ugnspannkaka med lingonsylt och sallad.
Tisdag
Lunch
Fiskgratäng med hummersås och kokt potatis.
Middag
Lunch korv med potatismos grönsaker.
Onsdag
Lunch
Pasta med ost och skinksås och grönsaker.
Middag
Köttfärspaj med grönsallad och kall sås.
Torsdag
Lunch
Potatis- och purjolökssoppa med ostkaka med sylt och grädde.
Middag
Gräddstuvad pyttipanna med stekt ägg och rödbetor.
Fredag
Lunch
Chili con carne med ris/potatis och grönsaker.
Middag
Skaldjurssoppa med aioli och grissini.
Lördag
Lunch
Dillkött med kokt potatis och grönsaker.
Dessert
Bärpaj med glass.
Middag
Bacon- och blomkålsgratäng med potatis och sallad.
Söndag
Lunch
Panerad vit fisk med dragonsås, kokt potatis och grönsaker.
Dessert
Mousse.
Middag
Mannagrynsgröt med frukt och pålägg..
Veckans lunchalternativ
Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor.
Med reservation för ändringar.
Vecka 20
Meny 12-18 maj.
Måndag
Lunch
Köttfärs tandoori med ris/potatis och grönsaker.
Middag
Bondomelett med sallad.
Tisdag
Lunch
Strömmingslåda med potatismos och grönsaker.
Middag
Morotssoppa, köttpålägg och frukt.
Onsdag
Lunch
Köttfärsruta med brunsås och kulpotatis och grönsaker.
Middag
Potatissallad med skinka och sallad.
Torsdag
Lunch
Linssoppa, pannkakor med sylt och grädde.
Middag
Gratinerad falukorv med potatismos och grönsaker.
Fredag
Lunch
Kycklinggryta med kokt potatis och grönsaker.
Middag
Janssons frestelse med ägghalva och sallad.
Lördag
Lunch
Fläskstek med gräddsås, äppelmos, kokt potatis och grönsaker.
Dessert
Äppelkaka med vaniljsås.
Middag
Skogssvampsomelett med prinskorv och sallad.
Söndag
Lunch
Portergryta med kokt potatis och grönsaker.
Dessert
Mandariner med vispad grädde.
Middag
Stuvade makroner med köttbullar.
Veckans lunchalternativ
Panerad schnitzel med brunsås, stekt potatis och ärtor.
Med reservation för ändringar.
Senast uppdaterad