Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Nyheter från Åtvidabergs kommun

18 jun 2024

Tyck till om cyklingen i Åtvidabergs kommun!

Nu har du chansen att dela med dig av dina erfarenheter och åsikter om hur det är att cykla i Åtvidabergs kommun. Resultatet från enkäten blir sedan ett underlag för hur Åtvidabergs kommun kan arbeta med att förbättra förutsättningarna för ...

14 jun 2024

En minnesvärd dag för Åtvidabergs studenter

Studentmössor, jubel och glädjetjut! Idag firar vi årets studenter som för sista gången springer ut från Bildningscentrum Facetten. Ett stort grattis till er alla och lycka till i framtiden!

13 jun 2024

Boka in årets Kultursommar

Om två månader, den 16-17 augusti går Kultursommar av stapeln och planeringen inför årets evenemang är i full gång. Det kommer bli två fullspäckade dagar med underhållning och aktiviteter i och kring Kulturcentrum.

12 jun 2024

Kontaktcenter flyttar till turistinformationen under sommaren

Från vecka 25 till 33 hittar du kontaktcenter på turistinformationen vid ÅSSA-gården i Kulturcentrum. Där finns vi för att besvara frågor från både invånare och besökare. Du kan nå oss via telefon, e-post, chatt eller genom att besöka oss d...

10 jun 2024

Trygg skolavslutning och studentfirande

På fredag är det studentutspring och skolavslutning på Facetten, det är även skolavslutning för eleverna som går på högstadiet Alléskolan. Det är en dag fylld av glädje som ska kännas trygg för alla inblandade.

10 jun 2024

Utvecklingen av Grebo Norrby tar form

Planeringen och arbetet med det sjönära området Grebo Norrby fortskrider. Arbetet med infrastrukturen är i full gång och två byggentreprenörer arbetar nu med att utveckla två bostadsområden.