Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter uppleva & göra

7 aug 2020

Anmälan öppen till höstens kurser på Kulturskolan

Inför skolstarten på Åtvidabergs kulturskola är nu anmälan öppen inför höstens kurser. Kulturskolan erbjuder ett brett utbud av kurser för kommunens barn och ungdomar. Sista anmälningsdag är 31 augusti.

17 jun 2020

Hemester med el-cykel

Under sommaren lånar kommunens energi- och klimatrådgivning ut sina el-cyklar gratis för utflykter i Åtvidabergs närområde. Ett perfekt sätt att upptäcka kommunens fantastiska natur.

9 jun 2020

Sommarlovsaktiviteter

I flera år har Åtvidabergs kommun samlat aktiviteter som riktar sig till barn och unga på sommarlovet under hashtaggen #sommariÅtvid. Så även i år, även om det har fått anpassas efter rådande restriktioner från Folkhälsomyndigheten.

24 maj 2020

Äventyrsgolfen i Åtvidabergs folkpark redo inför sommaren

Äventyrsgolfen i Åtvidabergs folkpark står färdig. Banan invigs den 15 juni men har smygpremiär redan den 26 maj.

20 maj 2020

106 barn anmälda till årets sommarlovsläger

Årets sommarlovsläger kommer att se lite annorlunda ut än föregående år. Under två veckor med start den 22 juni får barn som är nio år eller äldre prova på olika aktiviteter.

30 apr 2020

Årets valborgsmässoafton firas digitalt

För att minska smittspridningen av coronaviruset, covid-19, har Åtvidabergs kommun beslutat att inte arrangera valborgsfirande på Kanonvallen. Istället erbjuds ett digitalt program med vårtal, sång och musik att ta del av hemifrån under val...