Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter uppleva & göra

27 okt 2020

Nyöppning av Åter-Bruket måndagen den 2 november

Åter-Bruket och lagershopen finns snart i gemensamma lokaler.

16 okt 2020

Höstlov i Åtvid

Åtvidabergs kommun anordnar lovaktiviteter tillsammans med föreningar och verksamma aktörer inom kultur och idrott i Åtvidaberg för att ge barn och unga möjligheten till en aktiv fritid under höstlovet. Aktiviteterna utgår från att barnen s...

28 sep 2020

Innovativt konstprojekt tar över Östergötlands offentliga rum

Idag börjar officiellt gatukonstprojektet ARTSCAPE FORM i Östergötland. 15 europeiska och svenska konstnärer kommer under 2 veckor att skapa storskaliga väggmålningar i Åtvidaberg, Linköping, Mjölby och Motala.

17 sep 2020

Anton är ny verksamhetsledare för Ungdomens hus

I de gamla lokalerna vid Kulturcentrum pågår renoveringen för fullt. Verksamhetsledare Anton Bergström Grabowska håller tillsammans med olika ungdomar på att planera för att verksamheten ska kunna flytta in efter årsskiftet.

14 sep 2020

Internationella konstnärer till Åtvidaberg under Artscape form

När Artscape kommer till Östergötland den 28 september – 11 oktober har de med sig både svenska och internationella konstnärer. I Åtvidaberg är det Nina Valkoff från Nederländerna och Frida Stiil Vium från Danmark som kommer skapa varsitt k...

25 aug 2020

Gatukonst kommer till liv i världsunikt konstprojekt

Storskaliga muralmålningar och kreativa workshops – i höst kommer gatukonstorganisationen Artscape till Östergötland. ARTSCAPE FORM kombinerar ny teknik med offentlig konst och vill erbjuda unika kulturupplevelser för besökarna.