Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Nyheter uppleva och göra

29 nov 2023

Upptäck Åtvidabergs historia med appen "Be Here Then"

Vandra genom Åtvidaberg och förflyttas i tiden med appen Be Here Then. Håll upp mobilen mot en befintlig byggnad eller plats och se hur det såg ut förr i tiden.

28 nov 2023

Bokmässa på Åtvidabergs bibliotek

Lördagen den 2 december anordnas, för tredje året i rad, bokmässa på Åtvidabergs bibliotek. På bokmässan får du möjlighet att träffa lokala författare med anknytning till Östergötland.

24 nov 2023

Ny ägare driver vidare plattformen för visitatvidaberg.se

Nu är det klart. Visit Group är ny ägare av Basetool, som är den plattform som används för att visa upp evenemang och besöksmål i kommunen. Det innebär att visitatvidaberg.se kommer att finnas kvar och fungera precis som tidigare.

16 nov 2023

Använd våra fina grillplatser

Visst är det är härligt att umgås i naturen? Runtom i vår natursköna kommun finns grillplatser som är fria för dig som invånare eller besökare att nyttja. De flesta ligger nära natur- eller friluftsområden och några av grillplatserna har ti...

14 nov 2023

Det blev en välbesökt Arkivens dag

Ett hundratal besökare samlades för att utforska Johan E. Thorins historiska fotografier över Åtvidaberg. Dessa bilder hade genomgått färgläggning med hjälp av AI-teknik, vilket gav dem en levande känsla.

26 okt 2023

Elljusspåret får sig ett lyft

Ett omfattande markarbete har påbörjas i elljusspåret i Åtvidaberg. Kanterna rensas och stenmjöl läggs ut för att jämna till marken. Under dagtid kommer anläggningsmaskiner att finnas i spåret till och från, vilket kan begränsa framkomlighe...