Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter uppleva & göra

2 mar 2021

De rätta svaren till sportlovets digitala tipsrundor

Nu är sportlovets digitala tipsrundor i Åtvidaberg, Grebo och Falerum avslutade. Hitta svaren för respektive runda i flikarna nedan.

24 feb 2021

Tips till tonårsföräldrar under sportlovet

Så här i covid-19-tider är det viktigt att vi förhåller oss till myndigheternas skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd som tagits fram för att förhindra smittspridning.

24 feb 2021

Digital tipspromenad under sportlovet

I Åtvidaberg, Falerum och Grebo finns digitala tipspromenader för hela familjen under sportlovet. Genom appen "Tipsrundan" i telefonen görs frågorna tillgängliga under promenaden.

18 feb 2021

Sportlov i Åtvid

Åtvidabergs kommun anordnar lovaktiviteter tillsammans med föreningar och verksamma aktörer inom kultur och idrott i Åtvidaberg för att ge barn och unga möjligheten till en aktiv fritid under höstlovet. Aktiviteterna utgår från att barnen s...

12 feb 2021

Var med och sprid läsglädje under 2021

Åtvidabergs bibliotek välkomnar alla invånare i Åtvidabergs kommun att delta i evenemanget Läsloppet som pågår under hela 2021.

7 feb 2021

Sök bidrag till kultur- och fritidsverksamhet

Åtvidabergs kommun stöttar kultur- och fritidsverksamhet genom olika bidrag. Ett bidrag kan få föreningen att växa och ge bättre förutsättningar för fler människor att delta i aktiviteter. Ansök senast den 25 februari.