Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter uppleva & göra

22 mar 2020

Möjlighet att ansöka om flagga som gåva

Varje år delar Åtvidabergs kommun ut flaggor och fanor vid firandet av Sveriges Nationaldag den 6 juni. Föreningar, organisationer eller privatpersoner i kommunen kan ansöka om en svensk flagga som gåva.

18 mar 2020

Åtvidabergs kommun sprider kunskap om Agenda 2030 och hållbar utveckling

På 17 skyltar i Åtvidabergs tätort berättas om Agenda 2030 och de 17 globala målen för hållbar utveckling. Här får invånare och besökare lära sig mer om målen och hur kommunen arbetar med och berörs av respektive mål. Projektet har som syft...

11 mar 2020

Earth Hour - en vecka med fokus på klimatet

Åtvidabergs kommun anordnar aktiviteter under hela Earth Hour-veckan, 23 - 29 mars, med fokus på klimatet och den biologiska mångfalden.

5 mar 2020

Unga ledare sökes till årets sommarlovsläger

Vill du jobba med barn och ungdomar i sommar? Var med och skapa en meningsfull fritid för kommunens unga under årets sommarlovsläger. Välkommen med din intresseanmälan senast den 31 mars.

26 feb 2020

Kommunens IT-pedagog guidar bland appar och digitala tjänster

Känner du dig osäker i den digitala miljön? Kommunens IT-pedagog Stefan Lindén hjälper dig med rådgivning och tips när allt fler tjänster i samhället digitaliseras.

10 feb 2020

Sportlov i Åtvid

Åtvidabergs kommun samarbetar med föreningar i Åtvidaberg för att ge barn och ungdomar möjligheten till en aktiv fritid under sportlovet. Aktiviteterna utgår från att barnen ska kunna delta utan krav på förkunskaper.