Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Nyheter kommun och politik

15 sep 2023

Näringslivsplan - bidrar till ett ökat samarbete

Den 6 september antogs den nya näringslivsplanen för Åtvidabergs kommun i kommunstyrelsen. Syftet med näringslivsplanen är att utveckla samverkan mellan Åtvidabergs kommun och det lokala näringslivet i kommunen och att skapa en gemensam rik...

8 sep 2023

Branden är nu släckt på gruppbostad

Under fredagsförmiddagen startade en brand i en lägenhet på gruppbostaden Slevringevägen. Branden är släckt och ingen, varken boende eller personal, kom till skada.

8 sep 2023

Webbplatsen är under utveckling

Vi uppdaterar innehållsstrukturen på atvidaberg.se till den senaste versionen av Funkaboda.

31 aug 2023

SCBs medborgarundersökning

Hur är det att bo och leva i Åtvidabergs kommun? Vad är du nöjd med, vad kan förbättras och hur fungerar kommunens service? Det är några av frågorna i medborgarundersökningen som nu genomförs av Statistiska centralbyrån, SCB, på uppdrag av ...

26 jun 2023

Trygga evenemang

Det kommer att bli en händelserik sommar med många olika evenemang där några arrangeras av Åtvidabergs kommun. Inom kommunen pågår det ett kontinuerligt arbete med att förbättra säkerheten för evenemangen.

15 jun 2023

Nu kan du sköta dina ärenden digitalt

Åtvidabergs kommun har nu en självserviceportal där du som medborgare kan sköta dina ärenden när som helst från en dator, mobil eller surfplatta.