Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Pressmeddelanden

22 dec 2021

Digital invigning av Åtvidabergs nya demensboende

Den 3 januari 2022 inleds inflyttningen till Etapp 3, Kopparsvanen 8-11. Redan idag kan vi visa upp Åtvidabergs kommuns nya boende för äldre med demenssjukdom digitalt för allmänheten.

23 jun 2021

Upptäck Åtvidaberg med appen Be Here Then

Åtvidaberg blir först i Östergötland med appen Be Here Then, ett nytt, spännande sätt att lära sig mer om ortens historia samt kunna ta del av kommunens omfattande bildsamlingar.

17 jun 2021

Lansering av Visit Åtvidaberg

Åtvidabergs kommun lanserar en ny officiell besöksguide, visitatvidaberg.se

16 feb 2021

Ökad tillväxt är målet med ny avsiktsförklaring

Ökad tillväxt är målet med ny avsiktsförklaring. Linköping, Motala, Mjölby, Åtvidaberg och Kinda har kommit överens om ett tätare samarbete för att stärka utvecklingen i kommunerna. Målet är en ökad befolknings- och sysselsättningstillväxt.

24 aug 2020

Gatukonst kommer till liv i världsunikt konstprojekt

Storskaliga muralmålningar och kreativa workshops – i höst kommer gatukonstorganisationen Artscape till Östergötland. ARTSCAPE FORM kombinerar ny teknik med offentlig konst och vill erbjuda unika kulturupplevelser för besökarna.

18 mar 2020

Åtvidabergs kommun sprider kunskap om Agenda 2030 och hållbar utveckling

På 17 skyltar i Åtvidabergs tätort berättas om Agenda 2030 och de 17 globala målen för hållbar utveckling. Här får invånare och besökare lära sig mer om målen och hur kommunen arbetar med och berörs av respektive mål. Projektet har som syft...