Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Övriga nyheter

12 aug 2020

Eldningsförbud i Åtvidabergs kommun

På inrådan av Räddningstjänsten Östra Götaland gäller eldningsförbud i Åtvidabergs kommun från och med den 12 augusti klockan 16.00.

6 jul 2020

Eldningsförbud i Åtvidabergs kommun är upphävt

På inrådan av Räddningstjänsten Östra Götaland upphävs eldningsförbudet i Åtvidabergs kommun från och med den 6 juli klockan 14:00.

20 maj 2020

Tack för att du håller i, håller ut och håller avstånd!

Trots en avtagande trend när det gäller coronasmittade som behöver sjukvård i länet så är inte faran över än, så det är viktigt att vi fortsätter att hålla i, hålla ut och hålla avstånd.

13 maj 2020

God hemberedskap viktigt vid en krissituation

Den egna förberedelsen är grunden i den årliga krisberedskapsveckan, budskapet att vi alla behöver vara förberedda om något händer. Vi vill påminna om vikten av att ha god hemberedskap och att ha en krislåda hemma med varor i som är bra att...

11 maj 2020

Nationell krisberedskapsvecka 11-17 maj

Idag startar årets landsomfattande krisberedskapsvecka. Budskapet i årets anpassade krisberedskapsvecka är ”När det behövs som mest, hjälps vi åt som bäst”. Budskapen i år vill visa att det vi gör och lär oss idag i form av ansvarstagande, ...

17 mar 2020

Ändringar i verksamhet med anledning av coronaviruset

Med anledning av coronavirus covid-19 och för att undvika smittspridning ställer Åtvidabergs kommun in och ändrar tills vidare vissa verksamheter och evenemang.