Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Övriga nyheter

17 mar 2020

Ändringar i verksamhet med anledning av coronaviruset

Med anledning av coronavirus covid-19 och för att undvika smittspridning ställer Åtvidabergs kommun in och ändrar tillsvidare vissa verksamheter och evenemang.

13 mar 2020

Förbud mot att hålla allmänna sammankomster

Regeringen har beslutat om förbud mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar över 500 deltagare. Det innebär att påskmarknaden i Åtvidaberg ställs in. När det gäller Valborgsmässofirandet så avvaktar vi med beslut t...

6 mar 2020

113 13 svarar på frågor om coronaviruset covid-19

Om du har frågor om covid-19 kan du ringa det nationella numret 113 13. All information som 113 13 lämnar ut är verifierad av Folkhälsomyndigheten eller annan ansvarig myndighet. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt årets alla dagar.

4 feb 2020

Tekniska problem med e-post som skickas till Microsoft-adresser

Just nu har vi problem med e-post från Åtvidabergs kommun som inte kommer fram till postlådor hos Microsofts e-posttjänster. Det är främst live-, hotmail-, och outlook-adresser som påverkas.

25 nov 2019

Provsvar visar ingen förekomst av asbest

Resultatet av de inomhusprover som togs i nya kommunhuset i fredags efter misstanke om förekomst av asbest har kommit och visar inte på någon förekomst av asbest på insidan av nya kommunhuset. Det innebär att personalen återgår till lokaler...

29 aug 2019

Digital registrering av kommunhusets besök

Åtvidabergs kommun inför digital registrering av alla besök i nya kommunhuset. För dig som har inbokade besök i huset registrerar du dig i besöksterminalen som finns vid kommunhusets reception.