Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Övriga nyheter

1 okt 2019

Digital medborgardialog

Invånarna i Linköping, Åtvidaberg, Kinda och Ydre har nu möjlighet att delta i en digital medborgardialog och berätta om hur de upplever tryggheten i sin kommun.

29 aug 2019

Digital registrering av kommunhusets besök

Åtvidabergs kommun inför digital registrering av alla besök i nya kommunhuset. För dig som har inbokade besök i huset registrerar du dig i besöksterminalen som finns vid kommunhusets reception.

20 jun 2019

Stor brandrisk i länets östra delar

Det är fortsatt torrt i framför allt Östergötlands östra delar och i skärgården. Allmänheten uppmanas till stor försiktighet vid eldning utomhus.

27 maj 2019

Maskinbyggnad vid Kopparvallen nedbrunnen

En runt hundra år gammal byggnad som användes till förvaring av maskiner för skötsel av Kopparvallen och Edbergafältet, har brunnit ned till grunden. Branden började vid tretiden i natt och när Räddningstjänsten kom till platsen var byggnad...

2 maj 2019

Eldningsförbudet hävs

Länsstyrelsen har i samråd med länets räddningstjänst, kommuner, SOS Alarm, Region Östergötland och polismyndigheten beslutat att eldningsförbudet i Östergötland hävs från och med torsdagen den 2 maj.

17 okt 2018

Länsstyrelsen söker nya begravningsombud

Länsstyrelsen ska förordna ett eller flera begravningsombud att granska hur församlingar tar till vara de personers intressen som inte tillhör Svenska kyrkan. Länsstyrelsen förordnar i regel ett begravningsombud per kommun.