Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Nyheter från Åtvidabergs kommun

23 dec 2021

Digital invigning av Åtvidabergs nya demensboende

Den 3 januari 2022 inleds inflyttningen till Etapp 3, Kopparsvanen 8-11. Redan nu kan vi visa upp Åtvidabergs kommuns nya boende för äldre med demenssjukdom digitalt för allmänheten.

22 dec 2021

Så sorterar du julskräpet

Efter julhelgen förvandlas presentpapper, kartonger och snören från paket till en stor hög med sopor. Det är viktigt att du sorterar skräpet rätt. En del saker kan slängas i vanliga hushållssoporna, men det mesta ska sorteras på en återvinn...

17 dec 2021

Årets stipendier utdelade

Under kommunfullmäktiges möte på Företagsparken i onsdags delades årets stipendier ut. Stort grattis till vinnarna Birgitta Augander, föreningen Hästlycka och Joakim "Bunke" Nilsson!

14 dec 2021

Ansök om extra ekonomiskt stöd till föreningar med anledning av covid-19

Missa inte möjligheten att ansöka om ett extra ekonomiskt stöd till din förening. Deadline för den första ansökningsperioden är den 24 december.

7 dec 2021

Nya taxor för VA och renhållning

Från och med den 1 januari 2022 kommer taxor för vatten och renhållning att höjas. För villaägare blir höjningen för den fasta kostnaden runt 60 kronor per månad för vatten och avlopp och 27 kronor för renhållning.

6 dec 2021

Våga bryta ditt vardagsmönster och bli familjehem

Att bli familjehem kan var ett stort beslut för en del, medan det för andra är en självklarhet att vilja hjälpa till. Vi har pratat med Linda och Attila som är familjehem sedan 2014. Vi ville ta reda på hur de bestämde sig för att bli famil...