Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter från Åtvidabergs kommun

23 sep 2020

Åtvidabergs kommun avråder från fiske i Håcklasjön

Provtagningar i Fågelsångens industriområde visar på förhöjda halter av PFAS och PFOS i dagvattenbrunnen inne på brandstationen, samt i några av provpunkterna för jord och grundvatten.

21 sep 2020

14 miljoner till sanering av förorenat område

Naturvårdsverket har beviljat kommunen ett statligt bidrag på 14 miljoner kronor för att sanera det förorenade området vid gamla sågverket i Lakvik.

21 sep 2020

Detaljplan för Stallet är ute på samråd

Detaljplan för Stallet (Stallet 3 och 6 m.fl.) är ute på samråd. Samrådsmöte kommer att ske digitalt den 23 september klockan 17.30.

17 sep 2020

Anton är ny verksamhetsledare för Ungdomens hus

I de gamla lokalerna vid Kulturcentrum pågår renoveringen för fullt. Verksamhetsledare Anton Bergström Grabowska håller tillsammans med olika ungdomar på att planera för att verksamheten ska kunna flytta in efter årsskiftet.

16 sep 2020

Årets Europeiska trafikantvecka drar igång

Nu är det återigen dags för den Europeiska trafikantveckan. Kampanjen är ett europiskt initiativ som syftar till att främja och uppmuntra till hållbara resor och äger rum årligen den 16-22 september.

14 sep 2020

Internationella konstnärer till Åtvidaberg under Artscape form

När Artscape kommer till Östergötland den 28 september – 11 oktober har de med sig både svenska och internationella konstnärer. I Åtvidaberg är det Nina Valkoff från Nederländerna och Frida Stiil Vium från Danmark som kommer skapa varsitt k...