Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter från Åtvidabergs kommun

27 nov 2020

Delvis fjärrundervisning på Bildningscentrum Facetten med start på måndag

Åtvidabergs kommun har idag beslutat att från och med måndagen den 30 november delvis övergå till fjärrundervisning på Bildningscentrum Facetten.

25 nov 2020

Åk närtrafik på landsbygden - nu även till lanthandel

Närtrafik är Östgötatrafikens service för dig som bor eller besöker områden där vanlig linjetrafik saknas. Resor med Närtrafik kan beställas till och från adresser som har mer än två kilometer till närmaste hållplats.

20 nov 2020

Tillträde för Sidovagnen 3

Under fredagseftermiddagen skedde tillträde för tomten Sidovagnen 3 i Fågelsångs industriområde. Från Åtvidabergs kommun fanns kommunstyrelsens ordförande Thomas Lidberg och förste vice ordförande Joakim Magnusson på plats.

20 nov 2020

Åtvidabergs kommun stänger dagcenter LSS, v 48-49

Verksamheten kommer som en förebyggande åtgärd att hållas stängd under två veckor från och med måndagen den 23 november.

19 nov 2020

Lokala allmänna råd förlängs i Östergötland

Folkhälsomyndigheten har, efter samråd med smittskyddsläkaren i Region Östergötland, beslutat att förlänga de lokala allmänna råden i Östergötland till sen 13 december.

18 nov 2020

Skogsavverkningar på gång i kommunens skogar

Med anledning av angrepp av granbarkborre kommer flera avverkningar äga rum i kommunens skogar mellan vecka 48 till vecka 2 2021.