Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter från Åtvidabergs kommun

14 okt 2019

Törnroths är kontaktfamilj

I Boxholm bor Malin och Johan Törnroth, 27, tillsammans med sina två döttrar Tyra, 5, och Filippa, 2. Men var tredje helg berikas familjen med en femte medlem – till allas glädje.

11 okt 2019

Röjning av gräs och sly under vecka 42

Åtvidabergs kommun kommer under vecka 42 att röja gräs och sly på lediga tomter till försäljning i Åtvidaberg och i Forsaström.

11 okt 2019

Använd reflexer!

Nästan hälften av alla trafikolyckor där gående är inblandade inträffar när det är mörkt. Genom att bära reflexer syns du bättre och minskar risken för att råka ut för en olycka.

10 okt 2019

Avgiftskontroll för barnomsorg

Nu görs årets kontroll av inkomstuppgifter som reglerar barnomsorgsavgiften. Den som betalat för mycket får pengar tillbaka och den som betalat för lite får en särskild räkning att betala.

10 okt 2019

Döda almar i kommunen tas ned

Almsjukan har eskalerat i år och dödat nästan alla almar som finns i tätorten Åtvidaberg. Merparten av de döda almarna som står på kommunens mark kommer att tas ned under nästa år. Återplantering kommer så småningom att ske i alléer och par...

9 okt 2019

Trygghetsvandring i Björsäter

Var med och påverka tryggheten i kommunen! Följ med Åtvidabergs kommun och polisen på en trygghetsvandring i Björsäter den 15 oktober för att prata om trygghet och otrygghet i samhället.