Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Nyheter från Åtvidabergs kommun

29 nov 2023

Sophämtning vid snöoväder

Snö och halka kan göra att sopbilen inte tar sig fram på alla vägar. Det kan innebära att sophämtningen blir försenad eller i värsta fall uteblir. Underlätta för chaufförerna som hämtar sopor genom att hålla vägen fram till sopkärlet fritt ...

29 nov 2023

Upptäck Åtvidabergs historia med appen "Be Here Then"

Vandra genom Åtvidaberg och förflyttas i tiden med appen Be Here Then. Håll upp mobilen mot en befintlig byggnad eller plats och se hur det såg ut förr i tiden.

28 nov 2023

Bokmässa på Åtvidabergs bibliotek

Lördagen den 2 december anordnas, för tredje året i rad, bokmässa på Åtvidabergs bibliotek. På bokmässan får du möjlighet att träffa lokala författare med anknytning till Östergötland.

28 nov 2023

Kundtjänst för vatten och renhållning stängt den 1 december

Fredagen den 1 december håller kundtjänst för Åtvidabergs Vatten & Renhållning stängt. Kundtjänsten är öppen som vanligt igen måndagen den 4 december.

27 nov 2023

Medborgarlöfte för ökad trygghet

Polisen och Åtvidabergs kommun samverkar med det gemensamma syftet att långsiktigt minska brottsligheten och öka tryggheten i kommunen. Som en del i denna samverkan har kommunen och polisen gemensamt skrivit på ett medborgarlöfte.

24 nov 2023

Ny ägare driver vidare plattformen för visitatvidaberg.se

Nu är det klart. Visit Group är ny ägare av Basetool, som är den plattform som används för att visa upp evenemang och besöksmål i kommunen. Det innebär att visitatvidaberg.se kommer att finnas kvar och fungera precis som tidigare.