Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Nyheter från Åtvidabergs kommun

24 maj 2024

Kom och kika in den nya skolbyggnaden i Björsäter

I juni 2023 togs första spadtaget för den nya skolbyggnaden i Björsäter och i februari 2024 stod den klar. Nu bjuds allmänheten in till Öppet hus för att se de nya lokalerna.

23 maj 2024

Byggloppis 1 juni

Planerar du att bygga i sommar? Passa på att köpa byggmaterial på Åtvidabergs byggloppis den 1 juni klockan 9-12. Gamla, felbeställda eller nya produkter får nytt liv. Kom och gör klimatsmarta och hållbara fynd!

22 maj 2024

Råd vid värmebölja

Sommarvärmen kan bli jobbig för många, speciellt under perioder med långvarig hög värme. Särskilt utsatta är äldre personer, personer med vissa typer av sjukdomar eller funktionsnedsättningar, små barn och gravida. Med ett förändrat klimat ...

22 maj 2024

Stor brandrisk i Östergötland

Det är torrt i skog och mark och det gör att brandrisken är stor i hela Östergötland. Var mycket försiktig om du grillar eller eldar utomhus, och använd iordningsställda grillplatser. Tänk på att du bär ansvaret om du startar en brand.

17 maj 2024

Valet till EU-parlamentet närmar sig

Från och med onsdag den 22 maj och fram till och med valdagen den 9 juni så kan du förtidsrösta i vilken röstningslokal som helst i landet. Du kan även välja att rösta på valdagen som äger rum söndagen den 9 juni 2024.

16 maj 2024

Trafiksäkerhetsdag för årskurs åtta

Under onsdagen arrangerades trafiksäkerhetsdag för alla elever i årskurs åtta på Alléskolan. Blåljuspersonal fanns på plats och informerade bland annat om farorna med att vara alkoholpåverkad i trafiken.