Åtvidaberg kommuns logotyp

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter från Åtvidabergs kommun

17 aug 2018

Ny bro på plats i Falerum

Den gamla uttjänta träbron över Storån på vägen ner mot Åkervristen har bytts ut mot en ny som byggts av kommunens arbetsmarknadsenhet.

17 aug 2018

Länsstyrelsen upphäver eldningsförbudet i länet

Länsstyrelsen har idag beslutat att upphäva eldningsförbudet i Östergötlands län. Förbudet upphör att gälla från och med fredagen den 17 augusti 2018.

17 aug 2018

Invigning av Åtvidsnäs naturreservat

Landshövding Elisabeth Nilsson kommer till Åtvidaberg för att inviga det nya naturreservatet tillsammans med kommunstyrelsens ordförande Elisabet Edlund lördagen den 25 augusti.

15 aug 2018

Medborgarundersökning i september

I början av september kommer 800 slumpvis utvalda kommunmedborgare i åldrarna 18-84 år att få en enkät i brevlådan från Statistiska Centralbyrån, SCB. Enkäten innehåller olika frågor där du som invånare har möjlighet att tycka till om Åtvid...

14 aug 2018

Bakluckeloppis på ÅSSA-gården

Mellan den 13 och 29 augusti kan alla som vill anmäla sitt intresse för att vara med och sälja saker från sin baklucka på ÅSSA-gården lördagen den 1 september.

13 aug 2018

Länsstyrelsen släpper på grillningsförbudet på egen tomt

Länsstyrelsen släpper på grillningsförbudet på egen tomt från och med tisdag 14 augusti. Det är dock fortsatt eldningsförbud i Östergötlands län.