Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter från Åtvidabergs kommun

15 aug 2019

Kommunhusets laddstolpar avstängda för allmänheten

Från och med torsdagen den 15 augusti är laddstolparna som är belägna utanför nya kommunhuset stängda tillsvidare för allmänheten.

13 aug 2019

Terminsstart på Växthuset

Vecka 35 startar terminen för kommunens öppna verksamhet för föräldrar och barn på Växthuset i lokalerna över Vårdcentralen.

9 aug 2019

Hemester med el-cykel

Under två perioder över sommaren lånar kommunens energi- och klimatrådgivning ut sina el-cyklar gratis för utflykter i Åtvidabergs närområde. Ett perfekt sätt att upptäcka kommunens fantastiska natur.

6 aug 2019

Hjälp oss bli bättre!

Statistiska centralbyrån, SCB, kommer i augusti och september att skicka ut informationsbrev och enkät till 800 slumpvis utvalda kommunmedborgare i åldrarna 18-84 år. Vi hoppas att du vill besvara enkäten eftersom det ger oss möjlighet att ...

1 aug 2019

Anmälan öppen till höstterminens kurser på Kulturskolan

Den 1 augusti öppnar anmälan till höstens kurser. Kulturskolan ebjuder bland annat kurser i sång, dans och instrument för elever i grundskola och gymnasiet. Inför hösten utökas kursutbudet med teaterverkstad och slöjdklubb i Grebo och Björs...

31 jul 2019

Algblomning har iakttagits vid Bysjöns badplats

Miljökontoret har under morgonen iakttagit algblomning vid Bysjöns badplats. Algblomningen är dock inte omfattande. Men vi råder ändå till försiktighet vid bad.