Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter från Åtvidabergs kommun

21 jan 2020

E-tjänst för förskola och fritidshem öppen

E-tjänsten för förskola och fritidshem är nu öppen efter uppgradering. Med e-tjänsten kan du enkelt ansöka, ändra och säga upp plats på förskola och fritidshem.

20 jan 2020

Ljusmanifestation på Förintelsens minnesdag

Måndagen den 27 januari är den internationella minnesdagen för Förintelsens offer. Åtvidabergs kommun uppmärksammar med en ljusmanifestation att det nu är 75 år sedan som fångarna i förintelselägret Auschwitz befriades.

17 jan 2020

Polisen varnar för bedrägeriförsök mot äldre

Bedragarnas metoder finner inga gränser. Om du drabbas av stöld eller misstänker bedrägeri, kontakta din bank omgående. Polisanmäl alltid och ta stöd av människor i din närhet. Tillsammans kan vi stoppa bedrägerierna mot äldre.

16 jan 2020

Hög tid att mäta radon i ditt hus

Mätsäsongen för radon börjar gå mot sitt slut. Att utsättas för radon under lång tid ger ökad risk för lungcancer. Precis som tidigare år går det att beställa radondosor genom miljökontoret.

15 jan 2020

Sanering av skadedjur på Kopparsvanen

Vägglöss har upptäckts i en begränsad del av fastigheterna Kopparsvanen. Sanering har inletts och åtgärder har vidtagits för att förhindra smittspridning.

15 jan 2020

Anmälan till Kulturskolans kurser

Anmälan inför vårterminens kurser på Åtvidabergs kulturskola är nu öppen. Kulturskolan erbjuder ett brett utbud av kurser för kommunens barn och ungdomar.