Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter från Åtvidabergs kommun

7 apr 2020

Östgötatrafiken anpassar kollektivtrafiken med anledning av coronaviruset vilket även kan påverka skolskjuts

Med anledning av coronoaviruset covid-19 kommer Östgötatrafiken från och med tisdagen den 14 april att anpassa kollektivtrafiken i länet. Det innebär framför allt mindre trafik och ändrad tidtabell. Östgötatrafiken har säkerställt trafik fö...

6 apr 2020

Öppettider Korshults återvinningscentral i påsk

Återvinningscentralen har öppet till klockan 16 på skärtorsdag. Övriga dagar under påsken är det stängt. Förbered gärna ditt besök genom att sortera avfallet hemma och packa i den ordning som du ska lämna avfallet. Tänk också på att hålla a...

6 apr 2020

Påsklov i Åtvid

Åtvidabergs kommun samarbetar med föreningar i Åtvidaberg för att ge barn och ungdomar möjligheten till en aktiv fritid under påsklovet. Aktiviteterna utgår från att barnen ska kunna delta utan krav på förkunskaper.

6 apr 2020

Ändrade öppettider vid påsk

I samband med helgdagarna ändras öppettiderna i kommunens växel och reception. Skärtorsdagen den 9 april stänger vi klockan 12.00.

5 apr 2020

Beställ take-away från biblioteket

Åtvidabergs bibliotek erbjuder take-away av böcker och medier till dig som just nu inte kan eller vill vistas ute i samhället.

4 apr 2020

Dags att anmäla sig till årets sommarlovsläger

Barn födda 2011 eller tidigare är välkomna att delta i årets sommarlovsläger, som är de tre första veckorna på sommarlovet. Sista anmälningsdag är 12 maj.