Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter utbildning & barnomsorg

17 mar 2020

Distans- och fjärrundervisning införs i gymnasieskolan Bildningscentrum Facetten från och med 18 mars

Folkhälsomyndigheten beslutade idag att rekommendera alla gymnasieskolor, komvux, yrkeshögskolor, högskolor och universitet att införa distansundervisning från och med i morgon. Elever från gymnasiet och uppåt ska inte vara i skolan, utan s...

11 mar 2020

Falerums förskola invigd

Tisdagen den 10 mars var det invigning med öppet hus på den nya förskolan i Falerum.

28 feb 2020

Invigning av Falerums förskola

Tisdagen den 10 mars klockan 16.30-18.30 är det öppet hus för allmänheten på Falerums förskola. Det bjuds på en rundvandring och enklare förtäring. Klockan 17.00 hålls en enklare invigningscermoni.

14 feb 2020

Lokal UF-mässa i Åtvidaberg

Under onsdagen den 12 februari anordnades en UF-mässa i företagsparken på Facetten där gymnasieskolans UF-företagare ställde ut och visade upp sina företag och produkter/tjänster för skolans övriga elever, lärare, företagare och för allmänh...

12 feb 2020

Ansök till sommarens feriepraktik

Åtvidabergs kommun erbjuder möjlighet till feriepraktik för dig som går ut årskurs 9 samt årskurs 1 och 2 på gymnasiet. Praktiken sker inom någon av kommunens verksamheter och omfattar sex timmar per dag under tre veckor.

9 feb 2020

Gymnasieelevernas UF-företag ställer ut på mässa

Onsdagen den 12 februari arrangeras Bildningscentrum Facettens UF-mässa mellan klockan 13-16. Årets tolv företag ställer ut och säljer sina produkter på Teknikcollege, Suckarnas bro.