Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter utbildning & barnomsorg

19 dec 2019

Nya förskolan i Falerum klar

Den 8 januari öppnar den nya förskolan i Falerum där barnen kommer tas emot i nya fräscha lokaler med en härlig ute- och lekmiljö. De nya lokalerna är bättre anpassade för verksamheten med flexibla lösningar som ger möjlighet för fler olika...

5 dec 2019

Fakturor för barnomsorg byter betalningsperiod från årsskiftet

Idag betalar du som vårdnadshavare din barnomsorgsfaktura för innevarande månad. I samband med uppgraderingen till vår nya e-tjänst så kommer vi istället att skicka ut fakturan i efterhand. Det innebär att du som vårdnadshavare inte kommer ...

4 dec 2019

Uppgradering av e-tjänst för förskola och fritidshem

E-tjänsten för förskola och fritidshem är stängd under vecka 2 och 3 för underhåll och uppgradering.

13 nov 2019

Årets pedagog utsedd

Åtvidabergs kommun delar varje år ut utmärkelsen Årets pedagog. Nu har barn- och utbildningsutskottet utsett vinnaren och även utsett Årets entreprenöriella samarbetsföretag.

17 okt 2019

Ung i Åtvid - en möjlighet för dig som ung att göra din röst hörd

Är du mellan 13-25 år och bor i eller har en relation till Åtvidabergs kommun? Då vill vi veta hur det är att vara Ung i Åtvid. Tillsammans med dig vill vi arbeta för att det ska bli bättre för unga i Åtvidabergs kommun.

10 okt 2019

Avgiftskontroll för barnomsorg

Nu görs årets kontroll av inkomstuppgifter som reglerar barnomsorgsavgiften. Den som betalat för mycket får pengar tillbaka och den som betalat för lite får en särskild räkning att betala.