Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter utbildning & barnomsorg

5 dec 2019

Fakturor för barnomsorg byter betalningsperiod från årsskiftet

Idag betalar du som vårdnadshavare din barnomsorgsfaktura för innevarande månad. I samband med uppgraderingen till vår nya e-tjänst så kommer vi istället att skicka ut fakturan i efterhand. Det innebär att du som vårdnadshavare inte kommer ...

4 dec 2019

Uppgradering av e-tjänst för förskola och fritidshem

I början av år 2020 kommer kommunen att uppgradera e-tjänsten för förskola och fritidshem. Under övergången kommer e-tjänsten vara stängd, vecka 2 och 3. Ändringar som ska träda i kraft i januari måste därför vara inlagda senast 20 december...

13 nov 2019

Årets pedagog utsedd

Åtvidabergs kommun delar varje år ut utmärkelsen Årets pedagog. Nu har barn- och utbildningsutskottet utsett vinnaren och även utsett Årets entreprenöriella samarbetsföretag.

17 okt 2019

Ung i Åtvid - en möjlighet för dig som ung att göra din röst hörd

Är du mellan 13-25 år och bor i eller har en relation till Åtvidabergs kommun? Då vill vi veta hur det är att vara Ung i Åtvid. Tillsammans med dig vill vi arbeta för att det ska bli bättre för unga i Åtvidabergs kommun.

10 okt 2019

Avgiftskontroll för barnomsorg

Nu görs årets kontroll av inkomstuppgifter som reglerar barnomsorgsavgiften. Den som betalat för mycket får pengar tillbaka och den som betalat för lite får en särskild räkning att betala.

18 sep 2019

Trafiksäkerhetsdag på Alléskolan

Under onsdagen den 18 september har bland annat polis och räddningstjänsten varit på plats och informerat om faror i trafiken för alla cirka 150 elever i årskurs åtta på Alléskolan.