Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter utbildning & barnomsorg

13 nov 2019

Årets pedagog utsedd

Åtvidabergs kommun delar varje år ut utmärkelsen Årets pedagog. Nu har barn- och utbildningsutskottet utsett vinnaren och även utsett Årets entreprenöriella samarbetsföretag.

17 okt 2019

Ung i Åtvid - en möjlighet för dig som ung att göra din röst hörd

Är du mellan 13-25 år och bor i eller har en relation till Åtvidabergs kommun? Då vill vi veta hur det är att vara Ung i Åtvid. Tillsammans med dig vill vi arbeta för att det ska bli bättre för unga i Åtvidabergs kommun.

10 okt 2019

Avgiftskontroll för barnomsorg

Nu görs årets kontroll av inkomstuppgifter som reglerar barnomsorgsavgiften. Den som betalat för mycket får pengar tillbaka och den som betalat för lite får en särskild räkning att betala.

18 sep 2019

Trafiksäkerhetsdag på Alléskolan

Under onsdagen den 18 september har bland annat polis och räddningstjänsten varit på plats och informerat om faror i trafiken för alla cirka 150 elever i årskurs åtta på Alléskolan.

5 sep 2019

Årets skolbibliotek 2019 tilldelas Alléskolan!

En väl strukturerad och integrerad verksamhet som är tydligt kopplad till målen i läroplanen är en av anledningarna till att skolbiblioteket i Åtvidaberg får pris som landets bästa skolbibliotek. Framgångarna bygger till stor del på ett uni...

20 aug 2019

Närproducerad skolmat

Skolstartsveckan inleddes med studiedag för lärare och skolpersonal. Representanter från kommunens skolkök gjorde studiebesök hos några lokala lantbrukare för att lära sig mer om odling och för att få inspiration till terminens meny.