Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter utbildning & barnomsorg

11 sep 2020

Trafikregler vid Alléskolan

Åtvidabergs kommun värnar om barns säkerhet och vi måste tillsammans hjälpas åt att se till att det inte sker trafikolyckor. När du ska lämna eller hämta en elev vid Alléskolan ska av säkerhetsskäl på- och avstigning ske vid Grevgatans lämn...

3 sep 2020

Avgiftskontroll för barnomsorg

Nu görs årets kontroll av inkomstuppgifter som reglerar barnomsorgsavgiften. Den som betalat för mycket får pengar tillbaka och den som betalat för lite får en särskild räkning att betala.

19 aug 2020

Inget gemensamt föräldramöte för årskurs 7 på Alléskolan

Inför varje nytt läsår bjuds vårdnadshavare till alla elever som börjar högstadiet på Alléskolan in till ett gemensamt föräldramöte. För att förhindra smittspridningen av covid-19 kommer årets föräldramöte att hållas klassvis.

7 aug 2020

Anmälan öppen till höstens kurser på Kulturskolan

Inför skolstarten på Åtvidabergs kulturskola är nu anmälan öppen inför höstens kurser. Kulturskolan erbjuder ett brett utbud av kurser för kommunens barn och ungdomar. Sista anmälningsdag är 31 augusti.

29 jun 2020

Toppresultat för årskurs 9

Eleverna i årskurs 9 på Alléskolan har presterat bättre än någonsin. Med ett genomsnittligt meritvärde på 233,8 så är det 4 poäng över fjolårets resultat för alla avgångselever i hela landet.

8 jun 2020

Gymnasieskolans studentutspring sänds digitalt

Bildningscentrum Facettens studentutspring kommer att laddas upp digitalt på kommunens Youtube-kanal under studentdagen så att anhöriga kan följa firandet på distans.