Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter utbildning & barnomsorg

15 jan 2021

Anmälan till vårterminen på kulturskolan

Snart drar vårterminens kurser igång på Åtvidabergs kulturskola. Kulturskolan erbjuder ett brett utbud av kurser för kommunens barn och ungdomar. Välkommen in med din anmälan!

9 dec 2020

Årets Åtvidabergspedagog utsedd

Stort grattis till Annelie Karlsson som är årets Åtvidabergspedagog och till Rodeco AB som fick pris som årets entreprenöriella samarbetsföretag. Utmärkelserna delas varje år ut av barn- och utbildningsutskottet i Åtvidabergs kommun.

27 nov 2020

Delvis fjärrundervisning på Bildningscentrum Facetten med start måndag den 30 november

Åtvidabergs kommun har idag beslutat att från och med måndagen den 30 november delvis övergå till fjärrundervisning på Bildningscentrum Facetten.

11 nov 2020

Gymnasieelever vidare i nationell hållbarhetstävling

En mobilapp som låter användaren ”panta” möbler. Med denna idé tog sig elever från Bildningscentrum Facetten vidare till den nationella Sustainability Hackathon som arrangeras av we_change.

11 sep 2020

Trafikregler vid Alléskolan

Åtvidabergs kommun värnar om barns säkerhet och vi måste tillsammans hjälpas åt att se till att det inte sker trafikolyckor. När du ska lämna eller hämta en elev vid Alléskolan ska av säkerhetsskäl på- och avstigning ske vid Grevgatans lämn...

3 sep 2020

Avgiftskontroll för barnomsorg

Nu görs årets kontroll av inkomstuppgifter som reglerar barnomsorgsavgiften. Den som betalat för mycket får pengar tillbaka och den som betalat för lite får en särskild räkning att betala.