Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter utbildning & barnomsorg

14 feb 2020

Lokal UF-mässa i Åtvidaberg

Under onsdagen den 12 februari anordnades en UF-mässa i företagsparken på Facetten där gymnasieskolans UF-företagare ställde ut och visade upp sina företag och produkter/tjänster för skolans övriga elever, lärare, företagare och för allmänh...

12 feb 2020

Ansök till sommarens feriepraktik

Åtvidabergs kommun erbjuder möjlighet till feriepraktik för dig som går ut årskurs 9 samt årskurs 1 och 2 på gymnasiet. Praktiken sker inom någon av kommunens verksamheter och omfattar sex timmar per dag under tre veckor.

9 feb 2020

Gymnasieelevernas UF-företag ställer ut på mässa

Onsdagen den 12 februari arrangeras Bildningscentrum Facettens UF-mässa mellan klockan 13-16. Årets tolv företag ställer ut och säljer sina produkter på Teknikcollege, Suckarnas bro.

27 jan 2020

Fakturor för barnomsorg byter betalningsperiod

Tidigare har du som vårdnadshavare betalat din barnomsorgsfaktura för innevarande månad. I samband med uppgraderingen till vår nya e-tjänst som gjordes i årsskiftet så skickas nu fakturan ut i efterhand. Det innebär att du inte kommer att f...

21 jan 2020

E-tjänst för förskola och fritidshem öppen

E-tjänsten för förskola och fritidshem är nu öppen efter uppgradering. Med e-tjänsten kan du enkelt ansöka, ändra och säga upp plats på förskola och fritidshem.

15 jan 2020

Anmälan till Kulturskolans kurser

Anmälan inför vårterminens kurser på Åtvidabergs kulturskola är nu öppen. Kulturskolan erbjuder ett brett utbud av kurser för kommunens barn och ungdomar.