Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter utbildning & barnomsorg

6 sep 2021

Falerums förskola stängd under måndagen den 6 september

Då det inför måndagen inte fanns tillräckligt med personal har Barn- och utbildningschefen beslutat att Falerums förskola ska vara tillfälligt stängd under måndagen.

11 aug 2021

Till vårdnadshavare inför skolstart

Efter tre terminer som till stor del präglats av pandemin går vi in i ett nytt läsår som förhoppningsvis kommer att vara mer normalt. Även om vi ser en ljusning genom hög vaccinationsgrad hos vuxna så behöver vi fortsatt vara försiktiga.

10 jun 2021

Fältassistenten som ska möta ungdomar

Martin Söderberg är Åtvidabergs kommuns nya fältassistent. Tillsammans med kollegor från individ- och familjeteamet kommer han att vara ute och skapa kontakt med ungdomar.

3 jun 2021

Information inför årets studentfirande på Bildningscentrum Facetten

I samband med att det har kommit nya riktlinjer från myndigheterna gällande covid-19 kan vi dela Bildningscentrum Facettens senaste information om hur årets studentceremoni kommer att gå till.

12 maj 2021

Förlängning av fjärrundervisningen på Alléskolan 7-9

Åtvidabergs kommun förlänger fjärrundervisningen för årskurserna 7-9 på Alléskolan fram till och med fredagen den 21 maj.

5 maj 2021

Utredning visar inte på några systematiska problem

Efter Correns publiceringar om gymnasieskolan Facetten vecka 12 har Barn- och utbildningsförvaltningen genomfört en utredning om de uppgifter som framförts. Nu är utredningen klar och den visar inte på några systematiska problem med kränkni...