Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter uppleva & göra

7 okt 2019

Folkparken får äventyrsgolf

Nu har arbetet med äventyrsgolfen i Folkparken påbörjats. Det kommer att bli en bana med 12 hål på den yta där det tidigare varit vanlig bangolf. Banan kommer att stå klar till öppnandet i maj.

4 okt 2019

Biblioteket 150-års jubilerar    

Lördagen den 19 oktober bjuder Åtvidabergs bibliotek in till födelsedagskalas. Mellan klockan 10.00–15.00 blir det ett fullspäckat program med något för hela familjen.

13 aug 2019

Terminsstart på Växthuset

Vecka 35 startar terminen för kommunens öppna verksamhet för föräldrar och barn på Växthuset i lokalerna över Vårdcentralen.

9 aug 2019

Hemester med el-cykel

Under två perioder över sommaren lånar kommunens energi- och klimatrådgivning ut sina el-cyklar gratis för utflykter i Åtvidabergs närområde. Ett perfekt sätt att upptäcka kommunens fantastiska natur.

1 aug 2019

Anmälan öppen till höstterminens kurser på Kulturskolan

Den 1 augusti öppnar anmälan till höstens kurser. Kulturskolan erbjuder bland annat kurser i sång, dans och instrument för elever i grundskola och gymnasiet. Inför hösten utökas kursutbudet med teaterverkstad och slöjdklubb i Grebo och Björ...

2 jul 2019

Sommar i Folkparken

Åtvidabergs kommun tycker att alla har rätt till en rolig sommar, i Folkparken arrangerar vi aktiviteter för hela familjen under sommarlovet. Torsdags- och fredagskvällarna under sommaren bjuder på allsång, musikquiz och häng i parken.