Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Nyheter uppleva & göra

10 maj 2022

Falerum får biblioteksombud

Från 12 maj provar Falerum Motorservice att vara ombud för biblioteket. Det innebär att du kan reservera artiklar från biblioteket som sedan transporteras till Falerum.

24 apr 2022

Valborgsfirande vid Bysjön

Den 30 april anordnar kommunen i samarbete med ett flertal lokala föreningar valborgsfirande med aktiviteter för hela familjen vid Bysjöns badplats i Åtvidaberg.

22 apr 2022

Dansens vecka är igång

Mellan den 22-29 april pågår Dansens vecka i Östergötland. I Åtvidaberg finns bland annat prova-på-kurser, dansbio och en dansföreställning på programmet. Veckan avslutas på internationella dansens dag.

14 apr 2022

Sandtagets förskola ordnar tipspromenad

Från och med långfredagen klockan 10.00 och några veckor framåt är alla barn och vårdnadshavare i Åtvidabergs kommun välkomna på en mini-tipspromenad som är framtagen av pedagoger på Sandtagets förskola.

8 apr 2022

Påskmarknad

På påskafton den 16 april klockan 8-14 är det påskmarknad på Stortorget i Åtvidaberg. Det kommer att finnas karuseller och hoppborg, samt säljas charkvaror, munkar, fisk, kläder, hantverk och mycket mer. Välkommen!

7 apr 2022

Påsklov i Åtvid

Åtvidabergs kommun anordnar lovaktiviteter tillsammans med föreningar och verksamma aktörer inom kultur och idrott i Åtvidaberg för att ge barn och unga möjligheten till en aktiv fritid under höstlovet. Aktiviteterna utgår från att barnen s...