Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter trafik & infrastruktur

3 mar 2020

Vilt- och trafikdag på Stortorget

Lördagen den 14 mars klockan 9.30-14.00 anordnar kommunen tillsammans med ett flertal andra parter en trafikdag för att uppmärksamma bilister på risken att möta vilt på vägarna, men även för att svara på frågor kring vilt i samhället. Älgsk...

9 dec 2019

Information om riksväg 35 Åtvidaberg-Linköping

Trafiksäkerheten och framkomligheten på riksväg 35 ska förbättras. Arbetet som påbörjades för tre år sedan har nu hunnit fram till etapp tre, sträckan mellan Sandtorpet och Rösten.

28 nov 2019

Snöröjning och halkbekämpning

Insatser av kommunens entreprenörer sker normalt vid 5-7 cm nysnö eller akut halka på kommunens vägnät. De statliga vägarna som exempelvis riksväg 35 åtgärdas av Trafikverket. De vägar som har mest trafik prioriteras först. För att underlät...

11 okt 2019

Använd reflexer!

Nästan hälften av alla trafikolyckor där gående är inblandade inträffar när det är mörkt. Genom att bära reflexer syns du bättre och minskar risken för att råka ut för en olycka.

18 sep 2019

Trafiksäkerhetsdag på Alléskolan

Under onsdagen den 18 september har bland annat polis och räddningstjänsten varit på plats och informerat om faror i trafiken för alla cirka 150 elever i årskurs åtta på Alléskolan.

13 maj 2019

Nytt gräs vid kommunhuset

Kommunens entreprenör håller just nu på med att öka klassen på gräsytorna runt gamla kommunhuset. Vänligen beträd inte det nysådda gräset.