Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter trafik & infrastruktur

28 nov 2019

Snöröjning och halkbekämpning

Insatser av kommunens entreprenörer sker normalt vid 5-7 cm nysnö eller akut halka på kommunens vägnät. De statliga vägarna som exempelvis riksväg 35 åtgärdas av Trafikverket. De vägar som har mest trafik prioriteras först. För att underlät...

11 okt 2019

Använd reflexer!

Nästan hälften av alla trafikolyckor där gående är inblandade inträffar när det är mörkt. Genom att bära reflexer syns du bättre och minskar risken för att råka ut för en olycka.

18 sep 2019

Trafiksäkerhetsdag på Alléskolan

Under onsdagen den 18 september har bland annat polis och räddningstjänsten varit på plats och informerat om faror i trafiken för alla cirka 150 elever i årskurs åtta på Alléskolan.

13 maj 2019

Nytt gräs vid kommunhuset

Kommunens entreprenör håller just nu på med att öka klassen på gräsytorna runt gamla kommunhuset. Vänligen beträd inte det nysådda gräset.

18 apr 2019

Riksväg 35 samrådshandlingar

Trafikverkets kartor och synpunktsformulär för ombyggnationen av riksväg 35 Rösten-Santorpet finns nu på Åtvidabergs bibliotek.

17 apr 2019

Stortorget får inslag av blomsteräng

Under vecka 17 pågår arbete med omplantering i rabatterna kring lindarna på Stortorget. Det kommer att påverka framkomligheten till parkeringen på torget, vänligen visa hänsyn till de som arbetar där.