Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Nyheter trafik & infrastruktur

8 nov 2022

Åtvidabergs kommun i topp när det gäller förnybara transporter

I en rapport från BioDriv Östs projekt Fossilfritt 2030 hamnade Åtvidabergs kommun på första plats i Östergötland.

10 okt 2022

Information gällande risken att hamna i en elbristsituation i vinter

Södra Sverige riskerar i vinter att hamna i en elbristsituation. Tillsammans kan vi alla förbereda oss för olika scenarier och gemensamt agera för att mildra effekterna. Av den anledningen har vi tagit fram frågor och svar för att förklara ...

6 okt 2022

Tillsammans skapar vi en ansvarsfull miljö

Under november månad påbörjar Åtvidabergs kommun ett arbete med att städa upp fordon som är felaktigt uppställda och som stör ordning och säkerhet såväl i trafiken som i miljön.

13 sep 2022

Trafikregler vid Alléskolan

Åtvidabergs kommun värnar om barns säkerhet och vi måste tillsammans hjälpas åt att se till att det inte sker trafikolyckor.

11 aug 2022

Närtrafik - där vanlig linjetrafik saknas

Närtrafik är Östgötatrafikens service för dig som bor eller besöker områden där vanlig linjetrafik saknas. Resor med närtrafik kan beställas till och från adresser som har mer än två kilometer till närmaste hållplats.

9 aug 2022

Väg 732 kommer inte att stängas av under broreperationen

Trafikverket har beslutat att bygga en tillfällig bro bredvid den bro som ska renoveras vid väg 732. Detta innebär att den alternativa vägen som Trafikverket tidigare hänvisat till inte längre kommer att behöva användas. Man kommer alltså a...