Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter omsorg & hjälp

3 apr 2020

Åtvidabergs kommun erbjuder samtalsstöd

Ibland kan vi behöva råd och stöd i vår vardag av olika skäl. Kommunens Råd och stöd finns till för dig som barn, ungdom, vuxen, förälder eller anhörig som behöver någon att prata med.

26 mar 2020

Riskgrupper får hjälp med att handla

För att skydda våra äldre över 70 år och andra riskgrupper från att smittas av coronaviruset så erbjuder Åtvids församling tillsammans med ICA Supermarket i Åtvidaberg dessa riskgrupper hjälp med att handla. Hjälpen erbjuds mellan den 30 ma...

23 mar 2020

Tillfälligt besöksförbud i kommunens äldreboenden

Från och med idag måndagen den 23 mars så införs tillfälligt besöksförbud i våra kommunala äldreboenden. Åtgärden vidtas för att skydda våra äldre som är en riskgrupp och för att undvika att våra medarbetare drabbas.

20 mar 2020

Dagverksamheterna Östansol och Östergården stängs tillfälligt

Från och med måndagen den 23 mars stängs kommunens två dagverksamheter inom äldreomsorgen tillfälligt. Syftet är att minska risken för smittspridning hos omsorgstagare.

13 mar 2020

Besök inte äldreboenden

Vi känner ännu inte till några konstaterade fall av coronasmittade i Åtvidabergs kommun. Dock följer vi utvecklingen i vår omvärld och fortsätter vårt arbete med förebyggande åtgärder för att motverka smittspridning till och i vår kommun. E...

4 mar 2020

Familjen Urberg har varit familjehem i 8 år

Mia och Fredrik Urberg har varit familjehem sedan 2012 - något som de tar sig an med stort engagemang och goda rutiner.