Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter omsorg & hjälp

21 feb 2020

Första portionen viltkött serverad inom äldreomsorgen

Boende på Kopparsvanen har under fredagen den 21 februari serverats viltgryta av hjort. Viltköttet har kommunen tagit hand om av det vilt som skjutits av kommunjägarna.

17 jan 2020

Polisen varnar för bedrägeriförsök mot äldre

Bedragarnas metoder finner inga gränser. Om du drabbas av stöld eller misstänker bedrägeri, kontakta din bank omgående. Polisanmäl alltid och ta stöd av människor i din närhet. Tillsammans kan vi stoppa bedrägerierna mot äldre.

15 jan 2020

Sanering av skadedjur på Kopparsvanen

Vägglöss har upptäckts i en begränsad del av fastigheterna Kopparsvanen. Sanering har inletts och åtgärder har vidtagits för att förhindra smittspridning.

14 jan 2020

Proteser av begagnade värmeljus

Kommunens dagliga verksamhet på Kärnhuset samlar in förbrukade värmeljushållare. De rensas och pressas samman för att skickas till Thailand där de blir till proteser.

9 jan 2020

Om Krisinformation.se

Krisinformation.se är en webbplats som förmedlar information från myndigheter och andra ansvariga i samband med en kris eller allvarlig händelse.

11 dec 2019

Vi söker dig som kan bli god man

Många människor har svårt att själva bevaka sina rättigheter, sköta sin ekonomi och sörja för personliga angelägenheter. Vi har ett stort behov av gode män och förvaltare med olika kompetenser och erfarenheter.