Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter näringsliv & arbete

25 feb 2020

Företagslunch med tips om energieffektivisering - inställd

Inställd Med anledning av coronaviruset, covid-19, och för att minska smittspridning ställs företagslunchen in.

12 feb 2020

Ansök till sommarens feriepraktik

Åtvidabergs kommun erbjuder möjlighet till feriepraktik för dig som går ut årskurs 9 samt årskurs 1 och 2 på gymnasiet. Praktiken sker inom någon av kommunens verksamheter och omfattar sex timmar per dag under tre veckor.

10 feb 2020

Nystartat projekt ska främja företagssamverkan som ger klimat- och miljönytta

Genom att samverka kring resurs- och energiflöden kan företag öka sin lönsamhet och samtidigt bidra till stora klimat- och miljönyttor. Åtvidabergs kommun medverkar i ett treårigt EU-finansierat projekt som leds av Energikontoret Östergötla...

9 feb 2020

Gymnasieelevernas UF-företag ställer ut på mässa

Onsdagen den 12 februari arrangeras Bildningscentrum Facettens UF-mässa mellan klockan 13-16. Årets tolv företag ställer ut och säljer sina produkter på Teknikcollege, Suckarnas bro.

17 okt 2019

Välkommen till frukostseminarium

Kommunens energirådgivning bjuder in till frukostseminarium på ämnet slolel och effektstyrning. Frukostseminariet som hålls på Åtvidabergs bibliotek den 7 november är en del av Innovation Week - Åtvidaberg.

15 okt 2019

Besök oss på ÅÄÖ-mässan!

Kommunen deltar på företagsmässan ÅÄÖ som hålls 18 till 19 okotber i Företagspark Facetten. Vi ger information till dig om bostadsområdet Grebo/Norrby, markexploatering och energieffektivisering. Vi vill också gärna träffa dig som är ung fö...