Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter näringsliv & arbete

17 okt 2019

Välkommen till frukostseminarium

Kommunens energirådgivning bjuder in till frukostseminarium på ämnet slolel och effektstyrning. Frukostseminariet som hålls på Åtvidabergs bibliotek den 7 november är en del av Innovation Week - Åtvidaberg.

15 okt 2019

Besök oss på ÅÄÖ-mässan!

Kommunen deltar på företagsmässan ÅÄÖ som hålls 18 till 19 okotber i Företagspark Facetten. Vi ger information till dig om bostadsområdet Grebo/Norrby, markexploatering och energieffektivisering. Vi vill också gärna träffa dig som är ung fö...

26 sep 2019

Åtvidaberg tar ett stort kliv upp på rankningslistan

Åtvidabergs kommun klättrar upp 26 placeringar på Svenskt Näringslivs årliga rankning över företagsklimatet i Sverige och ligger nu på plats 58. När det gäller skolans attityder till företagande så är Åtvidaberg näst bäst i landet visar res...

24 maj 2019

Positivt resultat i årets företagarenkät

Svenskt Näringslivs företagarenkät är klar och visar att Åtvidabergs kommuns företagsklimat har förbättrats. Resultatet på många frågor ligger över riksnivå. Bäst betyg bland delfrågorna får skolans attityder till företagande.

23 maj 2019

Energievenemang för företagare

Energi- och klimatrådgivarna i Åtvidabergs, Linköpings och Kinda kommun bjuder in företagare till ett evenemang kring solenergi och elfordon tisdagen den 4 juni.

29 apr 2019

Insamling av lantbruksplast

Korshult återvinningscentral får besök av Kretslopp och Recycling i Sverige AB. De kommer för att ta emot plast från kommunens lantbrukare den 6 maj klockan 13.00-18.00 och den 7 maj klockan 07.00–12.00.