Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter kommun & politik

17 aug 2021

Kontaktcenter återgår till ordinarie öppettider

Från och med måndagen den 23 augusti återgår kommunens kontaktcenter till ordinarie öppettider och "flyttar hem" till kommunhusets reception. Även om personal inte bemannar turistinformationen så finns broschyrer och kartor fortfarande till...

16 jun 2021

Kontaktcenter + Turistinformation = Sant!

Mellan den 21 juni och den 20 augusti har vi sommartider på kontaktcenter. Nytt för i år är att vi även kommer att sköta kommunens turistinformation nere på Gamla torget.

26 apr 2021

Kommunens årsredovisning för 2020

Kommunens verksamhet påverkar en stor del av din vardag som invånare i Åtvidaberg. Vi erbjuder många viktiga tjänster som du tar del av dagligen.

16 apr 2021

Åtvidabergs kommun tar ställning för demokratin

Kommunstyrelsen har beslutat att skriva under den nationella Deklaration för en stark demokrati. Genom att skriva under deklarationen vill kommunen ta en tydligt ställning och arbeta för att stärka demokratin.

11 mar 2021

Ökad tillväxt är målet med ny avsiktsförklaring

Åtvidabergs kommun har tillsammans med Linköping, Motala, Mjölby, och Kinda kommit överens om ett tätare samarbete för att stärka utvecklingen i kommunerna. Målet är en ökad befolknings- och sysselsättningstillväxt.

1 mar 2021

Problem med anonymisering av IP-adresser rapporterat

Åtvidabergs kommun har uppmärksammats om ett tekniskt ett fel i vårt verktyg för webbpublicering som avaktiverat besökares anonymitet på vår webbplats. Information om din IP-adress kan därför ha skickats till Google. Felet är nu åtgärdat av...