Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter med anledning av coronaviruset covid-19

6 sep 2021

Falerums förskola stängd under måndagen den 6 september

Då det inför måndagen inte fanns tillräckligt med personal har Barn- och utbildningschefen beslutat att Falerums förskola ska vara tillfälligt stängd under måndagen.

27 aug 2021

Välkommen till Familjecentralen Växthusets öppna verksamhet

Den öppna verksamheten på Familjecentralen Växthuset öppnar igen för dig som nybliven förälder. 1 september kör verksamheten igång.

11 aug 2021

Till vårdnadshavare inför skolstart

Efter tre terminer som till stor del präglats av pandemin går vi in i ett nytt läsår som förhoppningsvis kommer att vara mer normalt. Även om vi ser en ljusning genom hög vaccinationsgrad hos vuxna så behöver vi fortsatt vara försiktiga.

3 jun 2021

Information inför årets studentfirande på Bildningscentrum Facetten

I samband med att det har kommit nya riktlinjer från myndigheterna gällande covid-19 kan vi dela Bildningscentrum Facettens senaste information om hur årets studentceremoni kommer att gå till.

1 jun 2021

Biblioteket öppet för fler besökare

Som en följd av de nya lättnaderna i restriktionerna från och med den 1 juni införs idag nya riktlinjer för att besöka biblioteket.

1 jun 2021

Sök bidrag att arrangera aktiviteter under sommarlovet

Vill din förening eller organisation arrangera något för barn och unga under sommarlovet eller höstlovet? Genom ett riktat statsbidrag till kommunerna finns pengar att ansöka till detta! Ansök senast den 11 juni.