Åtvidabergs kommuns logotyp, länk till startsidan

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter med anledning av coronaviruset covid-19

28 okt 2020

Snart nystartar den öppna verksamheten på Familjecentralen

Onsdagen den 4 november blir det nystart för Familjecentralen Växthusets öppna verksamhet.

29 sep 2020

Dagverksamheten inom äldreomsorgen öppnar i begränsad omfattning

Dagverksamheten Östansol och Östergården har varit stängda sedan 23 mars i år för att minska risken för smittspridning av coronaviruset covid-19. Men från och med 5 oktober kommer verksamheterna att öppna i begränsad omfattning igen.

29 sep 2020

Äntligen hävs besöksförbudet på våra äldreboenden

Besöksförbudet som utfärdades under våren kommer att upphöra 1 oktober. Men det är viktigt att vi fortsätter att vara försiktiga och tänker på att det fortfarande pågår en pandemi och att våra gamla tillhör en riskgrupp.

19 aug 2020

Inget gemensamt föräldramöte för årskurs 7 på Alléskolan

Inför varje nytt läsår bjuds vårdnadshavare till alla elever som börjar högstadiet på Alléskolan in till ett gemensamt föräldramöte. För att förhindra smittspridningen av covid-19 kommer årets föräldramöte att hållas klassvis.

30 jun 2020

Förlängning av besöksförbudet på äldreboenden

Regeringen har beslutat om en förlängning av besöksförbudet på äldreboenden med anledning av det nya coronaviruset. Förbudet sträcker sig fram till den 31 augusti 2020. Regeringen uppdrar samtidigt åt Socialstyrelsen att utveckla stödet för...

30 jun 2020

Skyddsutrustning i ansiktsnära vård

Beslut har fattats i vård- och omsorgsförvaltningen gällande skyddsutrustning hos friska brukare. Beslutet grundar sig på att vi har ett nytt utbrott på särskilt boende (SÄBO) samt en ökning av personer med konstaterad Covid-19 i Åtvidaberg...