Handläggarenheten SoL LSS
Mottagningstelefon
0120-832 80
Telefontid: måndag–fredag 8.00–9.00
Fax: 0120-835 08
handlaggarenhetensollss@atvidaberg.se
Postadress
Vård- och omsorgsförvaltningen
Handläggarenheten
Box 206
597 25 Åtvidaberg
Avgiftshandläggare
Britt Andersson
0120-832 13
britt.andersson@atvidaberg.se
Enhetschef Björkbacken
Jan Druidh
0120-832 66
jan.druidh@atvidaberg.se
Enhetschef Kopparsvanen 8-11
Marie Skogh
0120-832 83
marie.skogh@atvidaberg.se
Verksamhetschef Kopparsvanen 1-7 (Förenade Care)
Josefin Olaisen Lundh
0120-832 75
josefineol@forenadecare.com
Veckans lunchalternativ: Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor.
Med reservation för ändringar.
Lunch: Köttfärsgryta kokt potatis och grönsaker.
Middag: Kalvsylta med potatismos och rödbetor.
Lunch: Kalops med rödbetor, kokt potatis och grönsaker.
Middag: Morotssoppa med crème fraiche topping, köttpålägg.
Lunch: Fiskgratäng med räksås, potatismos och grönsaker.
Middag: Varm smörgås med sallad.
Lunch: Gulaschsoppa, ostkaka med vispgrädde och sylt.
Middag: Krämig ört och vitlökskyckling med ris/potatis.
Lunch: Stekt falukorv med stuvad spenat och kokt potatis.
Middag: Räkcrepes med grönsallad.
Lunch: Fläsk med löksås, kokt potatis och grönsaker.
Dessert: Chokladpudding med vispad grädde.
Middag: Pastagratäng med lax, ädelostsås och sallad.
Lunch: Fläskstek med gräddsås, äpplemos, grönsaker och kokt potatis.
Dessert: Mintpäron med vispad grädde.
Middag: Pytt i panna med ägg och rödbetor.
Veckans lunchalternativ: Panerad schnitzel med brunsås, stekt potatis och ärtor.
Med reservation för ändringar.
Lunch: Kebabgryta med ris/potatis och grönsaker.
Middag: Potatisbullar med bacon och lingonsylt och kokta grönsaker.
Lunch: Bruna bönor med fläsk och kokt potatis.
Middag: Risgrynsgröt med mjölk, köttpålägg och frukt.
Lunch: Gratinerade falukorv med potatismos och kokta grönsaker.
Middag: Omelett med stuvad sparris och köttbullar.
Lunch: Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och vispad grädde.
Middag: Kassler med grönpepparsås, kokt potatis och grönsaker.
Lunch: Dillkött med kokt potatis och grönsaker.
Middag: Prinskorv med äggröra och kokta grönsaker.
Lunch: Ugnstekt lax med hollandaisesås, kokt potatis och grönsaker.
Dessert: Varm nyponsoppa med vispad grädde.
Middag: Kycklingpaj med blandsallad kall sås.
Lunch: Lammfärsbiff fylld med vitlök örter, gräddsås, potatis och grönsaker.
Dessert: Vaniljpudding med varma hallon.
Middag: Fisksoppa med aioli.
Veckans lunchalternativ: Köttfärslimpa med gräddsås, smörgåsgurka, kokt potatis och grönsaker.
Med reservation för ändringar.
Lunch: Köttbullar med gräddsås, kokt potatis, lingonsylt och grönsaker.
Middag: Stekt falukorv med stuvade makaroner och grönsaker.
Lunch: Fiskpanett med stuvad spenat och kokt potatis.
Middag: Ängamatsoppa , köttpålägg och frukt.
Lunch: Pasta med ost och baconsås och grönsaker.
Middag: Fläskpannkaka med lingonsylt och sallad.
Lunch: Köttsoppa, ostkaka med sylt och grädde.
Middag: Skinka och blomkålsgratäng med kokt potatis.
Lunch: Raggmunk med fläsk, lingonsylt och grönsaker.
Middag: Pannbiff med mos, och tillbehör.
Lunch: Biff Stroganoff med ris/potatis och grönsaker.
Dessert: Kladdkaka med grädde.
Middag: Omelett med räkstuvning och grönsaker.
Lunch: Panerad torsk med vitvinssås, kokt potatis och grönsaker.
Dessert: Blåbärspaj med vaniljsås.
Middag: Prins Karls låda med stekt potatis.
Veckans lunchalternativ: Paltbröd med stekt fläsk, vitsås och potatis.
Med reservation för ändringar.
Lunch: Kycklinggryta med curry och ris/potatis.
Middag: Risgrynsgröt med frukt och köttpålägg.
Lunch: Pepparrotskött med kokt potatis och grönsaker.
Middag: Inlagd strömming med kall örtsås och kokt potatis.
Lunch: Fläskkorv med potatismos och grönsaker.
Middag: Baconlåda med ris/potatis.
Lunch: Ärtsoppa med fläsk/ pannkakor med sylt och grädde.
Middag: Järpar med gräddsås, kokt potatis och grönsaker.
Lunch: Fiskgratäng med potatismos och grönsaker.
Middag: Köttbullesmörgås.
Lunch: Kycklingfilé med ädelostsås stekt potatis och grönsaker.
Dessert: Kanelstekta äppelklyftor med vaniljgrädde.
Middag: Lax paj med grönsallad och toppning.
Lunch: Biff à la Lindström med gräddsås, kokt potatis och grönsaker.
Dessert: Glass med frukt.
Middag: Ost och skinkomelett med grönsallad.
Veckans lunchalternativ: Stekt panerad rödspätta med remouladsås, kokt potatis och grönsaker.
Med reservation för ändringar.
Lunch: Kinagryta på kyckling med ris/potatis.
Middag: Kalvsylta med rödbetor och potatismos.
Lunch: Fiskgratäng med hummersås, kokt potatis och kokt grönsaker. Vaniljhjärtan (alla hjärtans dag).
Middag: Korv med bröd, potatismos och grillgurka.
Lunch: Pasta med ost och skinksås och grönsaker.
Middag: Köttfärspaj med grönsallad och topping.
Lunch: Potatis och purjolökssoppa med ostkaka med sylt och grädde.
Middag: Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor.
Lunch: Pannbiff med grönpepparsås, potatis och grönsaker.
Middag: Räksmörgås.
Lunch: Dillkött med kokt potatis och grönsaker.
Dessert: Äppelkaka med vaniljsås.
Middag: Broccoli och blomkålsgratäng med sallad.
Lunch: Ugnstekt lax med varm dillsås, kokt potatis och grönsaker.
Dessert: Vaniljpudding med russin.
Middag: Mannagrynsgröt med mjölk och pålägg.
Veckans lunchalternativ: Köttbullar med brunsås, lingon och kokt potatis.
Med reservation för ändringar.
Lunch: Köttfärs tandoori med ris/potatis och grönsaker.
Middag: Fläskpannkakamed med lingonsylt och kokt grönsaker.
Lunch: Stekt strömming med potatismos, lingon och grönsaker.
Middag: Kålsoppa med frikadeller.
Lunch: Tomat och fetaostfylld Köttfärsruta med brunsås och kulpotatis och grönsaker.
Middag: Räkcrepes med grönsallad.
Lunch: Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde.
Middag: Gratinerad falukorv med potatismos och grönsaker.
Lunch: Blodpudding med bacon, lingon och grönsaker.
Middag: Janssons frestelse med ägghalva.
Lunch: Fläskstek med gräddsås, äppelmos, kokt potatis och grönsaker.
Dessert: Hallonpaj med glass.
Middag: Skogssvampsomelett med sallad.
Lunch: Portergryta med kokt potatis och grönsaker.
Dessert: Mandariner med vispad grädde.
Middag: Stuvade morötter med köttbullar.
Senast uppdaterad