Handläggarenheten SoL LSS
Biståndshandläggare nås via växeln
0120-830 00
Fax: 0120-835 08
handlaggarenhetensollss@atvidaberg.se
Postadress
Vård- och omsorgsförvaltningen
Handläggarenheten
Box 206
597 25 Åtvidaberg
Avgiftshandläggare
Britt Andersson
0120-832 13
britt.andersson@atvidaberg.se
Enhetschef Kopparsvanen 12-14 (tidigare Björkbacken)
Jan Druidh
0120-832 66
jan.druidh@atvidaberg.se
Enhetschef Kopparsvanen 8-11
Marie Skogh
0120-832 83
marie.skogh@atvidaberg.se
Verksamhetschef Kopparsvanen 1-7 (Förenade Care)
Josefin Olaisen Lundh
0120-832 75
josefineol@forenadecare.com
Veckans lunchalternativ: Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor.
Med reservation för ändringar.
Lunch: Thaigryta med köttfärs, ris/potatis.
Middag: Grön ärtsoppa, smörgås med pålägg.
Lunch: Kyckling i curry, ris/potatis och grönsaker.
Middag: Potatisbullar med bacon och lingonsylt.
Lunch: Fiskgratäng med räksås, potatismos och grönsaker.
Middag: Blomkål och bacongratäng med potatis.
Lunch: Potatis och purjolökssoppa, pannkakor med sylt och grädde.
Middag: Grönsaksfylld köttfärslimpa med gräddsås och kokt potatis.
Lunch: Raggmunk med fläsk, Lingonsylt och grönsaker.
Middag: Äggröra med prinskorv och grönsaker.
Lunch: Kassler med potatisgratäng, bearnaisesås och grönsaker.
Dessert: Persikor med vispad grädde.
Middag: Bakad potatis med skagenröra och sallad.
Lunch: Skånsk kalops med rödbetor, kokt potatis och grönsaker.
Dessert: Mousse.
Middag: Ostlåda med skinka.
Veckans lunchalternativ: Stekt panerad rödspätta med ramouladsås, kokt potatis och grönsaker.
Med reservation för ändringar.
Lunch: Kycklinggryta med bacon och paprika potatis/bulgur.
Middag: Sparrissoppa med pålägg och frukt.
Lunch: Fiskgratäng med hummersås och kokt potatis grönsaker.
Middag: Bondomelett med sallad.
Lunch: Pasta med kebabsås och grönsaker.
Middag: Mannagrynspudding med saftsås.
Lunch: Tomatsoppa/pannkakor med sylt och grädde.
Middag: Dansk sjömansbiff, potatis och smörgåsgurka.
Lunch: Kålpudding med brunsås, kokt potatis och lingon.
Middag: Bacongratäng med sallad.
Lunch: Kokt torsk med äggsås, kokt potatis.
Dessert: Savaräng med grädde.
Middag: Grillad korv med bröd och potatismos.
Lunch: Panerad schnitzel med skysås, stekt potatis och grönsaker.
Dessert: Jorgubbspaj med vaniljglass.
Middag: Laxpudding med skirat smör och gröna ärtor.
Veckans lunchalternativ: Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor.
Med reservation för ändringar.
Lunch: Köttfärsgryta kokt potatis och grönsaker.
Middag: Kalvsylta med potatismos och rödbetor.
Lunch: Kalops med rödbetor, kokt potatis och grönsaker.
Middag: Morotssoppa med crème fraiche topping, köttpålägg.
Lunch: Fiskgratäng med räksås, potatismos och grönsaker.
Middag: Varm smörgås med sallad.
Lunch: Gulaschsoppa, ostkaka med vispgrädde och sylt.
Middag: Krämig ört och vitlökskyckling med ris/potatis.
Lunch: Stekt falukorv med stuvad spenat och kokt potatis.
Middag: Räkcrepes med grönsallad.
Lunch: Fläsk med löksås, kokt potatis och grönsaker.
Dessert: Chokladpudding med vispad grädde.
Middag: Pastagratäng med lax, ädelostsås och sallad.
Lunch: Fläskstek med gräddsås, äpplemos, grönsaker och kokt potatis.
Dessert: Mintpäron med vispad grädde.
Middag: Pytt i panna med ägg och rödbetor.
Veckans lunchalternativ: Panerad schnitzel med brunsås, stekt potatis och ärtor.
Med reservation för ändringar.
Lunch: Kebabgryta med ris/potatis och grönsaker.
Middag: Potatisbullar med bacon och lingonsylt och kokta grönsaker.
Lunch: Bruna bönor med fläsk och kokt potatis.
Middag: Risgrynsgröt med mjölk, köttpålägg och frukt.
Lunch: Gratinerade falukorv med potatismos och kokta grönsaker.
Middag: Stuvad sparris och köttbullar.
Lunch: Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och vispad grädde.
Middag: Kassler med grönpepparsås, kokt potatis och grönsaker.
Lunch: Dillkött med kokt potatis och grönsaker.
Middag: Prinskorv med äggröra och kokta grönsaker.
Lunch: Ugnstekt lax med hollandaisesås, kokt potatis och grönsaker.
Dessert: Fruktcocktail med vispad grädde.
Middag: Kycklingpaj med blandsallad och kall sås.
Lunch: Lammfärsbiff fylld med vitlök örter, gräddsås, potatis och grönsaker.
Dessert: Vaniljpudding med varma hallon.
Middag: Fisksoppa med aioli.
Senast uppdaterad