Handläggarenheten SoL LSS
Mottagningstelefon
0120-832 80
Telefontid: måndag–fredag 8.00–9.00
Fax: 0120-835 08
handlaggarenhetensollss@atvidaberg.se
Postadress
Vård- och omsorgsförvaltningen
Handläggarenheten
Box 206
597 25 Åtvidaberg
Avgiftshandläggare
Britt Andersson
0120-832 13
britt.andersson@atvidaberg.se
Enhetschef Björkbacken
Ann-Katrine Jönsson
0120-832 66
ann-katrine.jonsson@atvidaberg.se
Enhetschef Rosengården
Marie Skogh
0120-832 83
marie.skogh@atvidaberg.se
Tillförordnad verksamhetschef Kopparsvanen 1-7 (Förenade Care)
Josefin Hultgren
0120-832 75
josefinh@forenadecare.com
Med reservation för ändringar.
Lunch: Kinagryta på kyckling med ris/potatis
Kvällsmat: Kalvsylta med rödbetor och potatismos
Lunch: Fiskgratäng med hummersås och duchessepotatis
Kvällsmat: Korv med bröd
Lunch: Pasta med ost och skinksås
Kvällsmat: Kycklingpaj med grönsallad
Lunch: Ärtsoppa med fläsk/pannkakor med sylt
Kvällsmat: Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Lunch: Kökets pannbiff med grönpepparsås
Kvällsmat: Räksmörgås
Lunch: Dillkött med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Äppelkaka med vaniljsås
Kvällsmat: Broccoli och blomkålsgratäng med sallad
Lunch: Ugnstekt lax med varm dillsås, kokt potatis och grönsaker
Dessert: Mousse
Kvällsmat: Mannagrynsgröt med mjölk och pålägg
Med reservation för ändringar.
Lunch: Kycklinggryta tandoori med ris/potatis
Kvällsmat: Makaronilåda med skirat smör och lingonsylt
Lunch: Stekt strömming med potatismos, lingon och grönsaker
Kvällsmat: Kålsoppa med frikadeller
Lunch: Tomat och fetaostfylld Köttfärsruta med brunsås och kulpotatis
Kvällsmat: Räkcrepes med grönsallad
Lunch: Spenatsoppa med ägghalva, ostkaka med sylt och grädde
Kvällsmat: Fylld falukorv med potatismos
Lunch: Blodpudding med bacon, lingon och grönsaker
Kvällsmat: Janssons frestelse med ägghalva
Lunch: Fläskstek med gräddsås, äppelmos, kokt potatis och grönsaker
Dessert: Hallonpaj med glass
Kvällsmat: Skogssvampsomelett med sallad
Lunch: Pepparrotskött med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Mandariner med vispad grädde
Kvällsmat: Pizza med kyckling
Med reservation för ändringar.
Lunch: Stekt falukorv med ägg, stekt potatis och grönsaker
Kvällsmat: Köttbullesmörgås
Lunch: Pannbiff med brunsås, kokt potatis och grönsaker
Kvällsmat: Stekt rödspätta (ej panerad) med remouladsås, kokt potatis och grönsallad
Lunch: Rotmos med fläsklägg
Kvällsmat: Svampomelett med blandsallad
Lunch: Ärtsoppa med fläsk. Ostkaka med sylt och grädde
Kvällsmat: Stuvad blomkål med bacon
Lunch: Stekt strömming (ej panerad) med potatismos och rårivna morötter
Kvällsmat: Räksmörgås
Lunch: Benfri kotlett med potatisgratäng, gurka och grönsaker
Dessert: Kanelstekta äpplen med vaniljsås
Kvällsmat: Varmkorv med bröd och gurka
Lunch: Pepparrotskött med kokt potatis gröna ärtor
Dessert: Glass med fruktsallad
Kvällsmat: Janssons frestelse med grönsaker
Med reservation för ändringar.
Lunch: Thaigryta med köttfärs, ris/potatis
Kvällsmat: Grön ärtsoppa, smörgås med köttpålägg
Lunch: Stekt strömming med potatismos, lingon och grönsaker
Kvällsmat: Blodpudding med bacon och lingonsylt
Lunch: Kyckling i curry, ris/potatis och grönsaker
Kvällsmat: Mannagrynsgröt med saftsås
Lunch: Potatis och purjolökssoppa, ostkaka med sylt och grädde
Kvällsmat: Grönsaksfylld köttfärslimpa med gräddsås och kokt potatis
Lunch: Raggmunk med fläsk, lingonsylt och grönsaker
Kvällsmat: Äggröra med prinskorv
Lunch: Kassler med potatisgratäng, bearnaisesås och grönsaker
Dessert: Persikor med vispad grädde
Kvällsmat: Bakad potatis med skagenröra och sallad
Lunch: Skånsk kalops med rödbetor, kokt potatis och grönsaker
Dessert: Mousse
Kvällsmat: Ostlåda med skinka
Med reservation för ändringar.
Lunch: Spaghetti med köttfärssås och grönsaker
Kvällsmat: Fläskpannkaka med lingonsylt
Lunch: Panerad fisk med remouladsås, grönsaker och kokt potatis
Kvällsmat: Falukorv med stuvade grönsaker
Lunch: Kyckling i gräddsås med kokt potatis och gelé
Kvällsmat: Potatisbullar med bacon och lingonsylt
Lunch: Morot och broccolisoppa. Pannkakor med sylt och grädde
Kvällsmat: Kebabgryta med ris och grönsaker
Lunch: Skinkgratäng med grönsaker
Kvällsmat: Sill, gräddfil, gräslök och kokt potatis
Lunch: Torskgratäng med duchessemos
Dessert: Glass med fruktcocktail och grädde
Kvällsmat: Paj med broccoli, skinka, ädelost och sallad
Lunch: Krögarbiff med svampsås, kokt potatis och grönsaker
Dessert: Rabarberpaj med vaniljsås
Kvällsmat: Mannagrynspudding med saftsås
Senast uppdaterad