Åtvidabergs kommun

Workshop i Hannäs 9 maj

Att få ta del av tankar och synpunkter från medborgare är en viktig del i arbetet med att ta fram en ny översiktsplan för Åtvidabergs kommun. Under maj och juni genomförs nästa omgång av workshops där det nu är dags att titta på fysiska strukturer av orterna och följa upp de uppgifter som gavs under höstens träffar. Första träffen är i Hannäs den 9 maj.

Ta med bilder
Under den här omgången av workshops kommer kartor att användas för att tittar mer på fysiska strukturer av de olika orterna. Uppgiften som gavs i höstas, att ta bilder på platser inom sin ort som man har bra respektive dåliga associationer till, kommer att följas upp. Bilderna tas med direkt till workshopen, och kommer att sättas upp för att användas under kvällen.
 
Inbjudan på respektive ort
Inbjudan kommer att spridas på respektive ort under maj. Datum och mer information hittar du även på kommunens hemsida under för invånare och fliken bo&bygga/planer/översiktsplan/workshops, där du även kan läsa om tidigare workshops och resultat från dessa. När det gäller workshop i Åtvidabergs tätort så kommer den att slås ihop med kommande workshop om Facettenområdets utveckling. Datum för detta är inte bestämd ännu.
 
Publicerad av: Helen Stenberg   
Senast ändrad: 2012-05-04
Kommunen med framåtanda
Åtvidabergs kommun
Adelswärdsgatan 7
Box 206
597 25 Åtvidaberg
Telefon: 0120-830 00
kommun@atvidaberg.se
Fax: 0120-352 29
Org.nr: 21 20 00 - 0415
Org.nr EU: 212000041501
Webbansvarig/informatör: atvid.web@atvidaberg.se