Åtvidabergs kommun

Medborgardialog

Åtvidabergs kommun och Polisen bjuder in till medborgardialog kring invånarnas trygghet, tisdagen den 12 september klockan 18.30 i aulan på Mässen.

Förra hösten var representanter från Åtvidabergs kommun och Polisen ute vid flera tillfällen och träffade invånare i kommunen, för att ta del av tankar kring upplevd trygghet och problembild i Åtvidaberg. Nu har det blivit dags igen, tisdagen den 12 september klockan 18.30 är du välkommen att delta i en medborgardialog i aulan på Mässen, Gamla torget i Åtvidaberg.

Vi kommer att berätta om resultatet av föregående års medborgardialoger och om det brottsförebyggande och trygghetsskapande arbetet som pågår i kommunen, men främst vill vi lyssna på och prata med er. Era synpunkter ligger till grund för kommande medborgarlöfte som kommer att styra delar av det brottsförebyggande och trygghetsskapande arbetet i Åtvidabergs kommun.

Som komplement till medborgardialogen kommer det även att genomföras en trygghetsvandring senare i höst, mer information om denna kommer på kommunens hemsida och Facebook. Vi vill veta hur ni ser på brottsligheten och tryggheten i ert område, samt vilka platser ni tycker bör prioriteras.

Lämna synpunkter via webbformulär eller blankett

Har man som kommuninvånare inte möjlighet att vara med på dialogen går det att lämna synpunkter via webbformulär eller pappersblankett.

Lämna synpunkter via webbformulär.

Pappersblanketten finns i nya kommunhusets reception. För att vara anonym i sin synpunkt lägger man blanketten i kommunens brevlåda, på utsidan vid entrén till nya kommunhuset.

Publicerad av: Ellen Rudholm   
Senast ändrad: 2017-09-04
Kommunen med framåtanda
Åtvidabergs kommun
Adelswärdsgatan 7
Box 206
597 25 Åtvidaberg
Telefon: 0120-830 00
kommun@atvidaberg.se
Fax: 0120-352 29
Org.nr: 21 20 00 - 0415
Org.nr EU: 212000041501
Webbansvarig/informatör: atvid.web@atvidaberg.se