Åtvidabergs kommun

Linda Ljungqvist slutar som förvaltningschef i kommunen

Vård- och omsorgsförvaltningens chef, Linda Ljungqvist, går vidare till nya arbetsuppgifter. Linda blir omsorgsdirektör i Linköpings kommun och kommer börja sin tjänst där den 1 september.

Linda Ljungqvist på väg mot nya utmaningar

-Det ska bli jättekul och spännande och en ny stor utmaning, säger Linda förväntansfullt. Men jag trivs jättebra med mitt jobb här i Åtvidabergs kommun och jag kommer att sakna många kollegor och arbetskamrater, men det här är en utmaning jag inte kan säga nej till.

Linda började som socialchef i Åtvidabergs kommun i maj 2013. Hon berättar att det som varit roligast med jobbet i Åtvidaberg under de här åren har varit att få se och jobba med helheten inom alla verksamhetsområden. Likaså att ha fått jobba i ett utvecklande klimat som genomsyrats av samverkan mellan kollegor, verksamheter och olika aktörer i Åtvidaberg.

Vilka erfarenheter tar du med dig från jobbet i Åtvidaberg?
-Hur viktigt det är med samverkan! Att samverkan och utveckling man gör i verksamheterna ska gynna framtiden. Och den positiva samverkan, med bra balans, som finns mellan politiken och verksamheten. Det tar jag med mig. Jag har också fått kunskaper inom nya områden.

I sin nya tjänst som omsorgsdirektör i Linköpings kommun kommer Linda jobba mycket med verksamhetsutveckling, it, kvalitetssäkring, upphandling och FOU (forskning och utveckling.) Arbetet innebär att hon kommer jobba på en mer övergripande strategisk nivå. 

Publicerad av: Helen Stenberg   
Senast ändrad: 2016-06-30
Kommunen med framåtanda
Åtvidabergs kommun
Adelswärdsgatan 7
Box 206
597 25 Åtvidaberg
Telefon: 0120-830 00
kommun@atvidaberg.se
Fax: 0120-352 29
Org.nr: 21 20 00 - 0415
Org.nr EU: 212000041501
Webbansvarig/informatör: atvid.web@atvidaberg.se