Åtvidabergs kommun

Fråga din politiker

Nu finns tjänsten fråga din politiker på hemsidan. Här har du möjlighet att ställa frågor direkt till de politiska partierna som är representerade i kommunfullmäktige. Varje parti har utsett en eller flera politiker att svara på de inkomna frågorna.

Syftet med tjänsten är att på ett lättillgängligt sett öka möjligheten för dig som medborgare att ställa frågor direkt till de politiska partierna. Frågorna ska ha anknytning till Åtvidabergs kommun. Du kan själv välja vilket eller vilka av kommunfullmäktiges partier som ska svara på frågan. Du kan alltså ställa frågan till ett eller flera partier. Det är viktigt att du läser informationen på sidan om hur du går till väga och vilka riktlinjer som gäller innan du fyller i din fråga.

Anonymitet
Kommunfullmäktige har beslutat att anonyma frågeställningar inte ska accepteras. Det innebär att du måste ange namn och kontaktuppgifter i webbformuläret. Ditt namn kommer att publiceras på kommunens hemsida. Frågor från uppenbara pseudonymer kommer därför inte att publiceras.

Vänstra hörnet
Uppe i vänstra hörnet på startsidan under "tyck till och aktuella frågor" hittar du punkten "Fråga din politiker". Om du klickar på den så kommer du till tjänsten för att ställa frågor samt riktlinjer och information om hur det går till. Frrågor och svar kommer att publiceras löpande på hemsidan.

Publicerad av: Helen Stenberg   
Senast ändrad: 2013-11-22
Kommunen med framåtanda
Åtvidabergs kommun
Adelswärdsgatan 7
Box 206
597 25 Åtvidaberg
Telefon: 0120-830 00
kommun@atvidaberg.se
Fax: 0120-352 29
Org.nr: 21 20 00 - 0415
Org.nr EU: 212000041501
Webbansvarig/informatör: atvid.web@atvidaberg.se