Åtvidabergs kommun

Ernst Kirchsteiger letar sommarprojekt i Östergötland

Veckan efter påsk kommer Ernst med team till Östergötland för att titta på objekt att göra om eller rusta upp. Trots kort framförhållning hoppas tv-teamet få in tips och förslag på objekt.

Tv-programmet Sommar med Ernst är ett inspirations- och livsstilsprogram med sommarkänsla och lokal förankring där Ernst Kirchsteiger hjälper familjer runt om i landet med bygg- och inredningslösningar vid deras hus på landet.

Teamet söker nu trevliga torp eller hus i skärgårdsmiljö eller i det idylliska landskapet längs med Göta kanal eller andra sjöar och vattendrag i Östergötland. Det kan både vara ett sommarhus eller ett permanentboende, men ska kännas lantligt och somrigt. De som bor i huset får gärna vara en barnfamilj, men det är inget krav.

Projekt som Ernst kan tänkas hjälpa till med kan vara att göra om en sjöbod eller uthus till gäststuga, bastu, sällskapsrum med mera. Det kan också vara upprustning av uteplats, trädgård, utedass eller brygga. Interiört kan det handla om att inreda rum eller renovera köket. Det finns massor av möjligheter för olika sommarprojekt, stora som små.

Ansök redan idag med ditt objekt till programmet!
Teamet letar just nu efter lämpliga objekt och kommer, med start 15 april, att åka runt i Östergötland för att titta på objekten.
Instruktioner för ansökan finns på www.tv4.se/ernst

Publicerad av: Helen Stenberg   
Senast ändrad: 2009-04-09
Kommunen med framåtanda
Åtvidabergs kommun
Adelswärdsgatan 7
Box 206
597 25 Åtvidaberg
Telefon: 0120-830 00
kommun@atvidaberg.se
Fax: 0120-352 29
Org.nr: 21 20 00 - 0415
Org.nr EU: 212000041501
Webbansvarig/informatör: atvid.web@atvidaberg.se