Åtvidabergs kommun

Den 28 november händer det saker du inte får missa!

Alla som bor i Åtvidabergs kommun har möjlighet att gå på hockey till kraftigt reducerat pris. Förutom en spännande match mellan LHC och Skellefteå så kan du vara ambassadör för din ort tillsammans med många andra åtvidabergare i Cloetta Center.

Den här kvällen är ett arrangemang där Sparbanken, ÅFF och Åtvidabergs kommun samverkar med Linköpings Hockeyklubb, LHC. Vi hoppas du vill vara med och sätta Åtvidaberg på kartan genom att vara där, i Cloetta Center och samtidigt få med dig känslan hem av att du upplevt en trevlig stund tillsammans med andra invånare i vår region.
 
Möjlighet att visa upp Åtvidaberg
I foajén kommer ÅFF, Sparbanken och Åtvidabergs kommun tillsammans ha en monter under budskapsparaplyet aktiva Åtvid där vi presenterar oss och försöker skapa intresse för Åtvidaberg. Bland annat kommer några av ÅFF-spelarna finnas där. Besök oss gärna och hjälp till att berätta om matcherna på Kopparvallen, bra boende, en fotbollsprofil i nationell klass och ett nära samarbete mellan alla som vill Åtvid väl — kommunen med framåtanda! Den här kvällen förenar vi nytta med nöje och njuter av gemenskap, sport och upplevelser.
 
Boka biljett
Redan nu vet vi att många åtvidabergare kommer att vara där. Vill du också vara med i Cloetta Center och se hockey? Du kan boka din biljett via länken på vår hemsida (startsidan). Det är endast genom att boka via den som du erbjuds det förmånliga priset och hamnar på samma sektion som alla andra åtvidabergare. Priset för sittplatsbiljett är 100 kr plus serviceavgift (ord pris 280 kr)
 
Vi ses i Cloetta Center!
Publicerad av: Jonas Fredriksson   
Senast ändrad: 2011-11-07
Kommunen med framåtanda
Åtvidabergs kommun
Adelswärdsgatan 7
Box 206
597 25 Åtvidaberg
Telefon: 0120-830 00
kommun@atvidaberg.se
Fax: 0120-352 29
Org.nr: 21 20 00 - 0415
Org.nr EU: 212000041501
Webbansvarig/informatör: atvid.web@atvidaberg.se