Åtvidabergs kommun

Åtvidaberg publicerar ny hemsida

Under hösten 2007 har Åtvidabergs kommun jobbat med att ta fram en ny hemsida. Den nya hemsidan skall ge dig som besökare den information du efterfrågar på ett snabbt och effektivt sätt.

Syftet till varför  kommunen valt att satsa på en ny hemsida är bl a att:
  • göra den mer användarvänlig som t e x ny struktur, layout, navigering, färg och form samt med nya och förbättrade funktioner.
  • få informationen mer målgruppsanpassad. Att du som besökare lättare skall hitta den information som du efterfrågar.
  • kunna förmedla information, nyheter och evenemang på ett tydligare, enklare och snabbare sätt.

Nya funktioner
Våra nya funktioner som finns tillgängliga på hemsidan är bl a; Sök-funktion, Sök A-Ö, Webbkarta, Anpassa webbplats, Evenemangs-/Aktivitetskalender, Nyheter och Nyhetsarkiv. Vi har också tagit fram en synpunktshantering för dig som besöker vår hemsida. Där kan du lämna synpunkter generellt till kommunen eller till ansvarig redaktör för hemsidan. Detta hittar du högst upp på hemsidan, vid länken kallad synpunkter.

Kommunen har i samband med den nya hemsidan också valt att plocka bort den startsida som tidigare fanns. Detta gör att du numera kommer direkt till kommunens hemsida och att du därifrån väljer hur du vill navigera dig till olika områden som just du söker.

Du kan vara med och påverka hemsidan
Vi hoppas att du som besöker vår nya hemsida skall känna dig både nyfiken och bekväm och att du därmed använder den nya informationsplatsen fullt ut och varje dag. Du får väldigt gärna ge oss tips och idéer på förbättringar och/eller nya funktioner som gör att vi kan få hemsidan ännu bättre och mer funktionell. Den nya hemsidan är ett första steg i den riktningen men skall alltid ses som ett levande, pågående och aktivt verktyg. Detta gäller både för oss som arbetar på kommunen som för dig som besöker hemsidan. Tillsammans kan vi åstadkomma massor.

Med vänlig hälsning,

Åtvidabergs kommun
Infomaster & Redaktör

Epost: atvid.web@atvidaberg.se

Publicerad av: System   
Senast ändrad: 2009-03-09
Kommunen med framåtanda
Åtvidabergs kommun
Adelswärdsgatan 7
Box 206
597 25 Åtvidaberg
Telefon: 0120-830 00
kommun@atvidaberg.se
Fax: 0120-352 29
Org.nr: 21 20 00 - 0415
Org.nr EU: 212000041501
Webbansvarig/informatör: atvid.web@atvidaberg.se