Åtvidabergs kommun

Anna Södergren nominerad till Årets förebyggare

Fyra finalister är utsedda till Årets förebyggare av Centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning i Sverige, CAN. Anna Södergren, folkhälsosamordnare i Åtvidabergs kommun, är en av finalisterna som man kan rösta på. Anna jobbar med att stödja barn och ungdomar som lever i familjer med krångel.

Anna Södergren

På CAN:s hemsida kan man rösta på Årets förebyggare. En av dessa fyra nominerade är Anna Södergren som är folkhälsosamordnare i Åtvidabergs kommun. Anna är nominerad för ”sitt brinnande intresse att stödja barn och ungdomar som lever i familjer med krångel, det vill säga som har föräldrar som missbrukar, har svåra psykiska problem, konfliktfyllda skilsmässor och separationer eller familjer där det förekommer fysiskt eller psykiskt våld. Utifrån barnets rättigheter om att få må bra och utvecklas till självgående individer bedriver Anna ett långsiktigt arbete med engagemang, uthållighet, mångsidighet och förmåga att skapa verksameter som ger en bra helhet i en liten kommun.”

Rösningen pågår fram till onsdag förmiddag då vinnaren Årets förebyggare utses. Priset delas ut på konferensen Drogfokus i Norrköping under onsdag eftermiddag.

Du kan rösta och läsa mer om kandidaterna och Årets förebyggare på www.CAN.se

Publicerad av: Jonas Fredriksson   
Senast ändrad: 2012-10-22
Kommunen med framåtanda
Åtvidabergs kommun
Adelswärdsgatan 7
Box 206
597 25 Åtvidaberg
Telefon: 0120-830 00
kommun@atvidaberg.se
Fax: 0120-352 29
Org.nr: 21 20 00 - 0415
Org.nr EU: 212000041501
Webbansvarig/informatör: atvid.web@atvidaberg.se