Energi- och klimatrådgivning

Energi- och klimatrådgivningen är ditt opartiska, kostnadsfria stöd och råd när det är dags att exempelvis förbättra värmen, skaffa solceller eller spara el.

Alla som bor eller bedriver verksamhet i Åtvidabergs kommun får gratis, opartisk stöd och råd hur man kan minska sin energianvändning och därmed också kostnaderna för detta. På denna sida hittar du länkar samt information om energi och klimat som du förhoppningsvis kan ha nytta av.

Vilka kan vi hjälpa?

Rådgivningen riktar sig till hushåll, företag, föreningar och andra lokala organisationer. Rådgivningen finns i cirka 290 av Sveriges kommuner tack vare bidrag från Energimyndigheten.

Ring eller maila

Välkommen med dina frågor om värmesystem, klimatskal, transporter, solenergi, bidrag och annat på temat energi och klimat! Hör av dig via telefon eller e-post, om du inte får kontakt direkt så lämna gärna ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt.

Information och broschyrer

Du kan på egen hand hitta matnyttig information om hur man kan göra för att minska energianvändningen och samtidigt spara pengar och på miljön genom de broschyrer som Energimyndigheten tillhandahåller. Samtliga broschyrer kan du hitta via Energimyndighetens webbshop eller så kan du kontakta oss så kan vi skicka ut materialet kostnadsfritt.

Instagram

Nu finns vi på Instagram, följ rådgivningen och kommunens hållbarhetsarbete på: hallbart_atvid.

Publicerad av: Jonna Smedhamre Allvin   
Senast ändrad: 2017-11-29

Kontakt

Joakim Svensson
Energi- och klimatrådgivare
0120-831 91
joakim.svensson@atvidaberg.se

Aktuellet

Länkar

Kommunen med framåtanda
Åtvidabergs kommun
Adelswärdsgatan 7
Box 206
597 25 Åtvidaberg
Telefon: 0120-830 00
kommun@atvidaberg.se
Fax: 0120-352 29
Org.nr: 21 20 00 - 0415
Org.nr EU: 212000041501
Webbansvarig/informatör: atvid.web@atvidaberg.se