Arbete

Arbeta i Åtvidabergs kommun

Närhet och samarbete

I Åtvidaberg arbetar vi nära varandra och här är samarbete mellan olika yrken viktigt för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Att jobba i Åtvidabergs kommun innebär att du jobbar nära både dina kollegor och din chef. I kommunen jobbar man aktivt med chefsutveckling för att medarbetarna ska få de bästa cheferna och för att anställda ska trivas och må bra på sina arbetsplatser.

I Åtvidabergs kommun är medarbetarna engagerade och deras arbete gör skillnad för åtvidabergsborna. Åtvidaberg är en lite mindre kommun med stora fördelar där framåtanda och mod att prova nya lösningar präglar arbetet. Vi ser framåt och jobbar för ständig förbättring och utveckling.

På underliggande sidor kan du bland annat se vilka lediga jobb som finns och du kan läsa om olika yrken där anställda berättar om sina jobb. Sidorna under fliken Arbete är under uppbyggnad och kommer så småningom bli fler och innehålla mer information. Exempelvis kommer en undersida för studenter och fler intervjuer med anställda att läggas ut.  

Exempel på olika kommunala yrken
Ingenjörer, ekonomer, miljö- och hälsoskyddsinspektörer, brandmän, lärare, förskollärare, undersköterskor, sjuksköterskor, personliga assistenter, socialsekreterare, arbetsterapeuter, ungdomspedagoger och chefer inom olika verksamheter.

Utbildningsvägar
3-årigt gymnasium, yrkes- eller högskoleutbildning.

Publicerad av: Ellen Rudholm   
Senast ändrad: 2017-01-05

Kontakt

Monika Holmberg
HR-chef
0120-831 35
monika.holmberg@atvidaberg.se

Antal kommunanställda

Cirka 800 personer

Informationsfilm

Broschyr

Kommunen med framåtanda
Åtvidabergs kommun
Adelswärdsgatan 7
Box 206
597 25 Åtvidaberg
Telefon: 0120-830 00
kommun@atvidaberg.se
Fax: 0120-352 29
Org.nr: 21 20 00 - 0415
Org.nr EU: 212000041501
Webbansvarig/informatör: atvid.web@atvidaberg.se